سنجش تکمیلی امیرکبیر
Menu
از سال 1392 سنجش تکمیلی امیرکبیر تمام خدمات آموزشی خود را با برند سنجـش امیـرکبیـر ارائه مینماید.
منابع آزمون کارشناسی ارشد 96-97 | منابع آزمون دکتری 96-97 | سنجش امیرکبیر
کانال تلگرام سنجش امیرکبیر و تخفیف های شگفت انگیز ساعتی و روانه

منابع آزمون, آزمون آزمایشی, دروس امتحانی دکتری مجموعه فلسفه کد 2121

منابع آزمون, آزمون آزمایشی, دروس امتحانی دکتری مجموعه فلسفه کد 2121

منابع آزمون, آزمون آزمایشی, دروس امتحانی دکتری مجموعه فلسفه کد 2121

منابع آزمون, آزمون آزمایشی, دروس امتحانی دکتری مجموعه فلسفه کد 2121

منابع آزمون, آزمون آزمایشی, دروس امتحانی دکتری مجموعه فلسفه کد 2121
منابع آزمون, آزمون آزمایشی, دروس امتحانی دکتری مجموعه فلسفه کد 2121

منابع آزمون, آزمون آزمایشی, دروس امتحانی دکتری مجموعه فلسفه کد 2121

برای مشاهده اطلاعات بروز در رابطه با منابع آزمون این رشته از منوی بالای سایت, دکتری سراسری, بسته های آموزشی را انتخاب کنید

 

راهنمای جامع آزمون کارشناسی ارشد و دکتری مجموعه فلسفه

 

معرفی مجموعه فلسفه
فلسفه به انسان کمک می‌کند تا به اوج کمال نایل آید و به سعادت که از طریق نیل به عالم معقولات حاصل می‌شود، دست بیابد. پس فلسفه نه فقط از لحاظ فواید آن مورد توجه است بلکه فی‌نفسه نیز مطلوب است و از آن نمی‌توان صرف‌نظر کرد. ارسطو، فیلسوف مشهور یونانی.


«فلسفه ناشی از بی‌عقلی و عدم رشد آگاهی انسان است و اگر بشر به حدی از رشد و آگاهی رسید، نیاز به فلسفه ندارد». اگوست کنت، دانشمند، فیلسوف و ریاضیدان مشهورفرانسوی .
دو عبارت فوق نشانگر دو دیدگاه متفاوت درباره فلسفه است که در طی قرون متمادی وجود داشته و گاه یکی بر دیگری چیره شده است؛ یعنی همیشه در طول تاریخ عده‌ای از متفکران، فلسفه را دوست داشتن خردمندی و فیلسوف را دوستـدار خردمندی معرفی کرده و عده‌ای دیگر فلسفه را هنر لفاظی و بازی کردن با واژه‌ها دانسته‌اند.راستی، فلسفه چیست و چه حیطه‌ای را در برمی‌گیرد که چنین دیدگاه‌های متفاوتی درباره آن وجود دارد؟


برای تعریف فلسفه بهتر است که تفاوت آن را با سایر علوم توضیح داد چرا که سایر علوم هر یک به بخشی از موجودات عالم هستی می‌پردازند و آنها را مورد مطالعه و بررسی قرار می‌دهند. برای مثال یک گیاه‌شناس از بین همه موجودات هستی فقط گیاه را گزینش کرده و درباره آن سخن می‌گوید یا یک ستاره‌شناس تنها اجرام آسمانی را مطالعه می‌کند، اما فلسفه درباره یک موجود گزینش شده سخن نمی‌گوید. بلکه همه امور را در عالم هستی مورد بررسی قرار داده و با تمام موجودات سر و کار دارد. مثلاً‌ در فلسفه از خدا گرفته تا انسان، از عالم طبیعت گرفته تا ماوراء طبیعت و از روح انسان و موجودات غیرمادی گرفته تا اجسام، مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد. تفاوت دوم فلسفه با سایر علوم در این است که در فلسفه مسائلی عام و کلی که درباره هرموجودی قابل طرح است، مورد مطالعه و تحقیق قرار می‌گیرد. برای مثال این سؤال که یک موجود مادی است یا غیرمادی، درباره هر موجودی از خدا گرفته تا یک تکه سنگ قابل طرح است. این دو فرق اساسی فلسفه با سایر علوم باعث شده که این علم بتواند به سؤالاتی پاسخ دهد که پاسخش بر عهده هیچکدام از علوم خاص به خصوص علوم تجربی نیست و در واقع وظیفه این علوم پاسخ به این گونه سؤال‌ها نیست. در حالی که این‌گونه سؤال‌ها برای انسان کنجکاو مطرح است و نمی‌توان به انسان دستور داد که درباره این مسائل فکر نکند. بلکه دانش خاصی لازم است که عهده‌دار و پاسخگوی سؤال‌هایی درباره هستی، موجودات و حقیقت انسان باشد و فلسفه همین دانش خاص است. رشته‌ فلسفه‌ نیز یک‌ رشته‌ آموزشی‌ است‌ که‌ کلیه‌ پرسش‌های‌ بنیادی‌ انسان‌ را نسبت‌ به‌ مسائل‌ وجود، هستی‌، جهان‌ پیرامون‌ انسان‌ و حقیقت‌ انسان‌ بررسی‌ می‌کند. پرسش‌هایی‌ که‌ زمانی‌ به‌ ارزش‌های‌ دینی‌ و معنوی‌ برمی‌گردد که‌ همان‌ فلسفه‌ دینی‌ است‌ و زمانی‌ مربوط‌ به‌ ارزش‌های‌ اخلاقی‌ و مبانی‌ ارزش‌های‌ اخلاقی‌ است‌ که‌ به‌ عنوان‌ فلسفه‌ اخلاق‌ آن‌ را می‌شناسیم‌ و گاه‌ مبانی‌ نظام‌ حکومتی‌ را در برمی‌گیرد که‌ همان‌ فلسفه‌ سیاسی‌ است‌ و گاهی‌ نیز شامل‌ مبانی‌ هنر و زیباشناسی‌ و موضوعاتی‌ از این‌ دست‌ می‌شود. البته‌ در دوره‌ کارشناسی‌ رشته‌ فلسفه‌، دانشجویان‌ بیشتر شناخت‌ مفصلی‌ درباره‌ تاریخ‌ فلسفه‌ غرب‌ به‌ دست‌ می‌آورند؛ یعنی‌ سیر تاریخی‌ فلسفه‌ را از فلسفه‌ یونان‌ تا زمان‌ حاضر و تا حدودی‌ نیز سیر تاریخی‌ فلسفه‌ اسلامی‌ را مطالعه‌ و بررسی‌ می‌کنند.گفتنی است که در کشور ما فلسفه اسلامی و فلسفه غرب به عنوان دو گرایش تحصیلی متفاوت ارائه شده است؛ یعنی رشته فلسفه در معنای عام آن به فلسفه غرب می‌پردازد و رشته الهیات گرایش فلسفه اسلامی، فلسفه و حکمت اسلامی را مورد بررسی قرار می‌دهد. سیستم آموزشی نیز دراین دو رشته تا حدودی تفاوت دارد؛ چون سیستم آموزش فلسفه غرب در کشور ما بیشتر براساس سیر تاریخی است اما سیستم آموزش فلسفه اسلامی براساس مکاتب فلسفی مثل فلسفه مشّاء، اشراق یا ملاصدرا می‌باشد. هر چند که دانشجویان هر یک از این دو رشته مطالعات محدودی نیز در زمینه فلسفه دیگر دارند؛ یعنی دانشجویان فلسفه غرب واحدهایی را در زمینه فلسفه اسلامی و دانشجویان فلسفه اسلامی واحدهایی را در زمینه فلسفه غرب می‌گذرانند.

 

گرایش‌های مجموعه فلسفه


1- فلسفه
در اين گرايش به بررسي جامع بحثهاي مطرح در تاريخ فلسفه پرداخته مي‌شود. در دروس اين گرايش، يا به بررسي آرا و نظريات يک فيلسوف مي‌پردازيم و يا نحله‌اي فلسفي را مورد بررسي قرار مي‌دهيم. برخلاف بسياري از علوم که تاريخشان به طور کلي از خود علم مجزاست -مثلا مي‌توان رياضيدان بزرگي بود بي‌آنکه سررشته‌اي در تاريخ رياضيات داشت- در فلسفه ارتباط تنگاتنگي ميان فلسفه و تاريخ فلسفه وجود دارد، تا آنجا که برخي فلسفه را با تاريخ فلسفه يکسان دانسته‌اند. به همين دليل است که نظريات فيلسوفان مختلف با وجود گذشت زماني طولاني از طرح اين نظريات، همچنان مورد بحث و مناقشه قرار مي‌گيرد. مطالعه بحثها و مناقشات فلسفي در زمينه تاريخ‌شان و ارتباط نحله‌هاي مختلف با ديدگاههاي قبلي و بعدي از فوايد مطالعه تاريخي فلسفه است. در اين گرايش، راه براي پژوهش و تحقيق در حوزه متنوعي از آرا و مکاتب فلسفي باز است. در اين گرايش بيشتر بر فلسفه غرب تکيه مي‌شود و تعداد دروس مرتبط با فلسفه غرب بيش از دو برابر دروس فلسفه اسلامي است.


2- فلسفه - منطق
منطق به همراه فلسفه و رياضيات قديمي‌ترين شاخه‌هاي علوم بشري هستند و همواره پيوندي محکم ميان اين سه رشته وجود داشته است. در منطق ما به بررسي قوانين تفکر مي‌پردازيم. به عبارت ديگر، سوالي که منطق مي‌خواهد به آن پاسخ دهد اين است: در هنگام تفکر پيرامون موضوعات مختلف، از کدام قواعد و قوانين پيروي کنيم تا تفکرمان از وقوع خطا مصون بماند؟ از همين رو بايد از اين علم به عنوان ابزاري نام برد که در ساير علوم مورد استفاده قرار مي‌گيرد. منطق نيز مانند هر علم ديگر، تحولات مختلفي را پشت سر گذاشته است و اغلب آن را تحت دو عنوان بررسي مي‌کنند: منطق قديم و منطق جديد. منطق جديد که به عمرش به 200 سال هم نمي‌رسد با منطق قديم که قدمت نخستين اثر نوشته شده در مورد آن به بيش از 2300 سال قبل از ميلاد مسيح بازمي‌گردد، تفاوت ذاتي ندارد، اما کاربردها و گسترش آن در همين عمر کوتاهش به مراتب از منطق قديم بيشتر بوده. منطق جديد چنان اتحادي با رياضيات پيدا کرده که آن را منطق رياضي نيز مي‌نامندو از اين رو کاربردهاي متعددي در علوم رياضي و کامپيوتر يافته است.


3- فلسفه دين
دين و فلسفه در طول تاريخ ارتباطات متقابلي با يکديگر داشته و دارند و به همين دليل فلسفه دين از مهم‌ترين گرايشهاي فلسفه‌هاي مضاف است. فلسفه‌هاي مضاف مانند فلسفه دين، فلسفه سياست، فلسفه تاريخ، فلسفه علم و ... رشته‌هايي هستند که در آنها تلاش مي‌شود با رويکردي عقلي به بررسي بنيادها و مسايل اساسي مطرح در دين، سياست، تاريخ، علم و ... پرداخته شود. به طور کلي در بررسي گزاره‌ها و اعتقادات ديني، دو نگاه مطرح است. گاهي اين اعتقادات از نگاهي درون‌ديني مورد توجه قرار مي‌گيرند. در اين نگاه ما به عنوان مومنان به يک دين خاص به بررسي و دفاع از اعتقادات خود مي‌پردازيم. اين نگاه به دين بيشتر در رشته‌هاي الاهيات و کلام مورد بررسي قرار مي‌گيرد. اما زماني که نگاه ما به دين، اولا نه معطوف به يک دين خاص و ثانيا مطالعه عقلي اعتقادات مطرح شده باشد، حوزه فعاليت ما فلسفه دين است. وجود خدا، زبان دين، وحي، تجربه ديني، رابطه دين با علم، عقل، سياست و ... از جمله مسايل اساسي مطرح در فلسفه دين مي‌باشند.


4- اخلاق

 

وضعیت اشتغال مجموعه فلسفه
رشته‌ فلسفه‌ اهمیت‌ بنیادی‌ در ارتقاء سطح‌ فکری‌ جامعه‌ دارد چرا که‌ هرجامعه‌ نیازمند افرادی‌ است‌ که‌ اهل‌ تفکر و نقادی‌ باشند و مسائل‌ فرهنگی‌ را فهمیده‌ و مبانی‌ فرهنگی‌ را تشخیص‌ دهند و رشته‌ فلسفه‌ وظیفه‌ پرورش‌ چنین‌ متفکرانی‌ را برعهده‌ دارد. اما متأسفانه‌ این‌ رشته‌ با همه‌ اهمیتش‌ در جامعه‌ ما بسیار مظلوم‌ واقع‌ شده‌ و مورد بی‌توجهی‌ و بی‌مهری‌ دست‌اندرکاران‌ نظام‌ قرار گرفته‌ است‌ تا جایی‌ که‌ فارغ‌التحصیلان‌ آن‌ حتی‌ موفق‌ به‌ استخدام‌ در آموزش‌ و پرورش‌ ـ که‌ متعارف‌ترین‌ زمینه‌ کاری‌ برای‌ یک‌ لیسانس‌ فلسفه‌ است‌ ـ نمی‌شوند. فارغ‌التحصیل‌ فلسفه‌ از نظر شغلی‌ یا باید به‌ عنوان‌ استاد و معلم‌ فلسفه‌ به‌ تدریس‌ فلسفه‌ بپردازد یا در مراکز پژوهشی‌ مثل‌ دایره المعارف‌ها و پژوهشگاه‌ علوم‌انسانی‌ فعالیت‌ کند که‌ البته‌ در چنین‌ مراکزی‌ بیشتر فارغ‌التحصیلان‌ فوق‌لیسانس‌ و دکترای‌ فلسفه‌ فعالیت‌ دارند و یک‌ لیسانس‌ فلسفه‌ در صورتی‌ که‌ فعال‌ و علاقه‌مند باشد، می‌تواند به‌ عنوان‌ دستیار پژوهشگر در بعضی‌ از این‌ مراکز مشغول‌ به‌ کار گردد.



دانشگاه‌هایی که دوره کارشناسی ارشد سراسری و آزاد مجموعه فلسفه را ارائه می‌دهند:
دانشگاه‌‌هاي دولتی:دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین، دانشگاه تبریز، دانشگاه قم، دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی تهران، دانشگاه شهید مطهری، دانشگاه علامه طباطبایی تهران، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه اصفهان، دانشگاه زنجان، دانشگاههای پیام نور مرکز تهران و مرکز قم. دانشگاههای غیرانتفاعی شیخ مفید قم، و باقرالعلوم(ع) قم.

 

دانشگاه‌های آزاد:علوم و تحقیقات تهران، تهران شمال، تهران مرکز، خوراسگان(اصفهان).
ظرفيت پذيرش در دانشگاه‌‌هاي دولتي حدود 763 نفر و در دانشگاه آزاد حدود 90 نفر مي‌باشد. برای مشاهده ظرفیت هر یک از دانشگاه‌ها در دانشگاه سراسری به دفترچه شماره 2 ضمیمه و دانشگاه آزاد به جدول شماره دو دفترچه مراجعه نمائید.

 

ادامه تحصیل در دوره دکتری مجموعه فلسفه در کدام دانشگاه‌ها انجام می‌شود؟


دانشگاه‌های دولتی:دانشگاه تهران، دانشگاه تبریز، دانشگاه تربیت مدرس تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علامه طباطبایی، پژوهشگاه دانشهای بنیادین، دانشگاه ایلام، دانشگاههای غیر انتفاعی امام رضا(ع) مشهد و باقرالعلوم(ع) قم.


دانشگاه‌های آزاد:دانشگاه علوم و تحقیقات تهران.


آزمون کارشناسی ارشد مجموعه فلسفه
آزمون دانشگاه سراسری:

دروس این آزمون شامل موارد زیر می‌باشد:
1- زبان عمومی و تخصصی انگلیسی 2- فلسفه غربی(در حد دروس کارشناسی) 3- فلسفه اسلامی(در حد دوره کارشناسی) 4- متون معتبر فلسفی اسلامی(زبان عربی) 5- منطق عمومی 6- فلسفه عمومی 7- ریاضیات عمومی.
دروس و ضرایب آزمون سراسری کارشناسی ارشد بصورت زیر است:

کد
1116

رشته گرایش

مواد امتحانی و جدول ضرایب به ترتیب دروس در هر گرایش ( از راست به چپ)

فلسفه

1- زبان عمومی و تخصصی انگلیسی 2- فلسفه غربی(در حد دروس کارشناسی) 3- فلسفه اسلامی(در حد دوره کارشناسی) 4- متون معتبر فلسفی اسلامی(زبان عربی) 5- منطق عمومی 6- فلسفه عمومی 7- ریاضیات عمومی

شماره درس:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

1) فلسفه

-

2

2

1

1

1

0

0

 

 

 

 

 

 

 

 

1) تطبیقی

1

2

2

1

1

0

0

 

 

 

 

 

 

 

 

2) منطق

1

0

0

0

2

1

1

 

 

 

 

 

 

 

 

2) فلسفه دین

-

1

1

2

1

1

0

0

 

 

 

 

 

 

 

 

3)منطق فهم دین

-

1

1

2

1

1

0

0

 

 

 

 

 

 

 

 

4) اخلاق اسلامی

1)فلسفه اخلاق

1

1

1

1

0

0

0

 

 

 

 

 

 

 

 

2)اخلاق کاربردی

1

1

2

1

0

0

0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

آزمون دانشگاه آزاد:
دروس این آزمون شامل موارد زیر می‌باشد:
1- زبان تخصصی انگلیسی 2- فلسفه غربی 3- فلسفه اسلامی 4- ترجمه و شرح یک متن معتبر فلسفی غربی به زبان خارجی 5- ترجمه و شرح یک متن معتبر فلسفی اسلامی به زبان عربی.
دروس و ضرایب آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد بصورت زیر است:

کد

رشته گرایش

مواد امتحانی و جدول ضرایب به ترتیب دروس در هر گرایش ( از راست به چپ)

 

فلسفه

1- زبان تخصصی انگلیسی 2- فلسفه غربی 3- فلسفه اسلامی 4- ترجمه و شرح یک متن معتبر فلسفی غربی به زبان خارجی 5- ترجمه و شرح یک متن معتبر فلسفی اسلامی به زبان عربی

شماره درس:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

21002

فلسفه

1

1

1

1

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21003

فلسفه علم

1

1

1

1

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منابع آزمون دکتری رشته مجموعه فلسفه 1391 دانشگاه سراسری
منابع هر گرایش به تفکیک در دانشگاه‌‌های دولتی در جدول زیر به همراه ضرایب ارائه گردیده است.
* یادآوری مهم:
1- آزمون زبان به عنوان یک درس، با ضریب (2) است.
2- آزمون استعداد تحصیلی به عنوان یک درس، باضریب (1) است.
3- آزمون مجموعه دروس تخصصی کارشناسی و کارشناسی ارشد به عنوان یک درس، با ضریب (4) است.

کد

نام رشته امتحانی

مواد امتحانی

رشته‌های مرتبطی که فارغ‌‌التحصیلان آن می‌توانند در این کد رشته شرکت کنند.

2121

مجموعه فلسفه
- فلسفه دین
- فلسفه هنر
- فلسفه غرب
- منطق
- فلسفه تطبیقی
- فلسفه اخلاق
- فلسفه علم
- حکمت متعالیه
- حکمت مشاء
- فلسفه جدید غرب
- فلسفه قدیم
- فلسفه محض
- فلسفه
- فلسفه و حکمت اسلامی
- فلسفه و کلام اسلامی
- فلسفه قدیم و قرون وسطی
- عصر جدید

1- زبان انگلیسی

- کلیه گرایش­های فلسفه
- کلیه گرایش­های الهیات و معارف اسلامی
- کلیه گرایش­های ریاضی
- کلیه گرایش­های فیزیک
- تاریخ علم دروه اسلامی

2- استعداد تحصیلی

3- مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی شامل:
-فلسفه عمومی و منطق

4- مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی ارشد شامل:
- فلسفه اسلامی، فلسفه غرب

 

منابع آزمون دکتری مجموعه فلسفه 1391 دانشگاه آزاد

کد

نام رشته امتحانی

مواد امتحانی

ضرایب

21002

فلسفه

1- فلسفه غرب
2- فلسفه اسلامی
3- ترجمه متن فلسفه غرب
4- ترجمه متن فلسفه اسلامی

4
3
2
1

21003

فلسفه علم

1- ریاضیات عمومی و فیزیک پایه
2- فلسفه علم
3- تاریخ علم
4- منطق جدید
5- زبان تخصصی انگلیسی

1
3
2
2
2

21004

فلسفه تطبیقی

1- فلسفه غرب
2- فلسفه اسلامی
3- فلسفه تطبیقی
4- منطق قدیم و جدید
5- کلام جدید و قدیم
6- زبان عربی
7- زبان تخصصی انگلیسی

3
2
4
1
2
2
3

21005

فلسفه هنر

1- فلسفه غرب
2- فلسفه اسلامی
3- عرفان اسلامی
4- تاریخ و مبانی هنر
5- زبان تخصصی انگلیسی یا فرانسه یا آلمانی

4
1
1
3
4

 

آزمون کارشناسی ارشد و کلیات:
در آزمون کارشناسی مجموعه فلسفه علاوه بر تعدد منابع و حضور مؤسسات آماده سازی منابع برای آزمون کارشناسی ارشد، عمدتاً مشاهده می شود که بیشتر موسسات به نوعی از روش خلاصه سازی منابع مرجع رشته استفاده می کنند با توجه به اینکه معمولا سر فصلهای خلاصه شده تنها برای دوره و جمع بندی (پایان مطالعه یا دوره طلایی) مناسب است و یا برای داوطلبانی مناسب است که از معلومات تخصصی کافی در رشته برخوردارند، جزوات مزبور که در غالب بسته های آموزشی ارائه می شود، داوطلب را در رسیدن به اهداف دروس چندان یاری نخواهد نمود. از این رو سنجش تکمیلی امیرکبیر مجموعه ای متشکل از جزوات دانشگاهی دانشگاههای معتبر، جزوات خلاصه برداری شده از منابع اصلی، سی دی های چند رسانه ای آموزشی شامل دروس اصلی را به داوطلبان پیشنهاد می کند.

 

زبان عمومی و تخصصی:
زبان از جمله درس‌های مهمی به حساب می آید که با توجه به مقتضیات آموزشی در ایران، اکثر دانشجویان دارای ضعف های عمده در این درس می باشند. سیاست سازمان سنجش و آموزش کشور از سال 1380 بدین گونه است که در طراحی سوالات زبان برای آزمون ارشد، گرایش به سمت زبان عمومی سوق پیدا کرده، اعم از دستور زبان، لغت و درک مطلب که به شکلهای متفاوتی ارائه می‌گردد. آنچه که به عنوان درک مطلب ارائه می‌شود برگرفته از اصطلاحات و متون تخصصی مجموعه فلسفه است که حدود 30 سوال را به خود اختصاص می دهد و با اندکی تبحر و تجربه در ترجمه، براحتی می توان به این سوالات که به صورت درک مطلب ارایه شده اند پاسخ داد.

توجه داشته باشید می توان بدون داشتن دانش تخصصی در زمینه مجموعه فلسفه یا دانستن نکاتی که متن ارائه می‌نماید، فقط بواسطه ترجمه که لازمه آن دانستن تعدادی از لغات تخصصی ضروری و تعدادی از افعال عمومی که با تکرار فراوان می توان به حافظه سپرد و پاسخ داد. البته نباید نادیده گرفت که دانش تخصصی کاملاً ضروری است، اما یکی از راه حلهای مد نظر و خوب برای زبان همین است. افزایش دایره لغات و قدرت ترجمه. البته برای این مهم یعنی افزایش دانش ترجمه سنجش تکمیلی امیرکبیر جزوه ای را به نام فن و متدهای ترجمه ارائه کرده است که به راحتی نیاز داوطلبان را در مقاطع عالی و تکمیلی برآورده می کند.

از آنجا که متون درسی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری اکثراً به زبان انگلیسی می باشد، افزایش توان درک زبان خارجی به صورت عمومی و تخصصی از لازمه های لاینفک برای دانشجویان پذیرفته شده می باشد. از آنجا که بیشتر دانشجویان مجموعه فلسفه در این درس ضعیف اند و فقط تعداد معدودی اند که روی این درس در آزمون ارشد کار می کنند، برای اینکه از قافله رقابت عقب نیافتید با برنامه ای که ارایه می شود، می توانید به امید خدا مشکلات را حل و از مدعیان این درس شوید.
مهم نیست که شما در این درس ضعیف هستند با تلاش به راحتی می توانید به میزان مطلوبی با توجه به سطح معلومات قبلی و اکتسابی پس از اجرای برنامه برسید. توجه شود اگر بتوانید در این درس، درصد بالائی بزنید، با توجه به اینکه اکثر داوطلبان این درس را کمتر مورد توجه قرار می دهند انحراف معیار ایجاد شده و باعث می‌شود داوطلب رتبه خوبی کسب کند.

 

ساختار زبان عمومی و تخصصی در آزمون:
در آزمون سراسری 30 سوال از زبان می آید. 15 سوال به صورت مطلقاً از بخش عمومی شامل لغت، دستور زبان و درک مطلب با بارم بندی زیر: 4 تست دستور زبان، 8 تست لغت و 3 تست از یک متن عمومی که برخی مواقع لغت را در بردارد گاهی اوقات دستور زبان و 15 سوال تخصصی از درک مطلب برگرفته از متون تخصصی مجموعه فلسفه طرح می گردد.

 

منابع مناسب برای زبان عمومی
برای آزمون کارشناسی ارشد مجموعه فلسفه ، موارد زیر پیشنهاد می‌شود و عمده تاکید ما در برنامه‌ریزی بر محور فراگیری و افزایش دایره لغات است. در واقع فرآیند یادگیری زبان در عمل چیزی فراتر از یک دوره 6 ماهه طول می کشد و اگر داوطلب تمام زمان خود را نیز معطوف به این درس نماید باز هم بعید به نظر می‌رسد که بتوان آن را به صورت کامل پاسخ گفت. با این اوصاف تمرکز روی بخش لغات به شما کمک خواهد نمود تا سوالات مربوط به لغات در بخش عمومی را پاسخ دهید و با دیدی مسلط و جامع به ترجمه متون تخصصی بپردازید.
برای داوطلبان تمام سطوح (طلائی، نقره ای و برنزی) پیشنهاد می کنیم در خصوص فراگیری لغت اهتمام ورزند که این خود در دوره پس از قبولی نیز بسیار کمک خواهد نمود. با این ترتیب برای بخش عمومی منبع آموزشی زیر پیشنهاد می‌شود.
1- زبان عمومی تحصیلات تکمیلی سنجش تکمیلی امیرکبیر که در آن تمام 504 لغت ضروری + 101 لغت اضافی را به علاوه گرامر کامل تا سطح عالی (تافل) ارائه می گردد. در ضمن در کناره جزوه زبان عمومی فلش کارت لغت کاربردی (504 لغت) نیز ارائه می‌گردد.
نکته: یک راه ساده برای فراگیری لغات بیشتر در مدت زمان کم یا در فرصت های استراحت که می توان از آن بهره برد، رجوع به فرهنگ‌های لغت جیبی است. اگر بتوانید یک نمونه از این فرهنگ های لغات تهیه کنید و همیشه در کنار خود داشته باشید، تمرین چشمی روی لغات در فراگیری به شما بسیار کمک خواهد کرد.

 

سرفصل‌های شورایعالی برنامه ریزی زبان عمومی


زمان ها Tenses
مجهول Passive
الگوهای فعل Verbal
جملات سببی Causatives
واژگان – فعل Verbs – Voc
درک متن Reading Comprehension
جمله واره صفتی Adjective Clauses
جمله واره اسمی Noun Clauses
جمله واره قیدی Adverb Clauses
واژگان – صفت Adjectives – Voc
وجه التزامی Subjunctives
درک متن Reading Comprehension
افعال کمکی Modals
جملات شرطی Conditionals
جملات غیرواقعی Unreal Past
اسم قابل و غیرقابل شمارش Count/ non- Count
واژگان – اسم Nouns – Voc
درک متن Reading Comprehension
موافقت فاعل با فعل Subject Verb Agreement
کلمات ربطی Sentence connectors
جابجایی فعل و فاعل Inversion
افعال دو کلمه ای Two –word Verbs
واژگان – قید Adverb – Voc
درک متن Reading Comprehension

 

زبان تخصصی :
1- برای زبان تخصصی مجموعه فلسفه ، در جزوات آموزشی سنجش تکمیلی امیرکبیر سعی شده تمام لغات مورد نیاز ارائه گردد.

 

نکات تکمیلی در بررسی زبان :
در بررسی درس زبان موارد کلی زیر پیشنهاد می شود.
- سعی کنید برنامه ای ثابت را در دستور کار قرار دهید. در برنامه پیشنهادی این مورد گنجانده شده است. به عنوان مثال هر روز در یک ساعت خاص فرضاً یک ساعت به ترجمه و حفظ لغت تخصیص دهید.
- بهتر است در هنگام مطالعه از برگه هایی کوچک برای نوشتن لغات مهم و ترجمه آن بهره ببرید. فرضاً در هر برگ 10 لغت را بهمراه ترجمه یادداشت کنید و در زمانهای آزاد بصورت چشمی موارد را مرور کنید.
- یکی از مشکلات بر سر راه تان در فراگیری و تسلط مقدماتی به ترجمه، بحث فراریت لغات است. در اوایل کار به کندی پیش خواهد رفت. بهتر است در چنین موارد کار ترجمه را رها نکنید حداقل تا یک ماه دیگر اگر بر اساس این برنامه پیش بروید، دانش و مهارت شما افزوده خواهد شد و در ضمن زبان به یک تفریح در دوره مطالعه برای شما تبدیل خواهد شد.
- سعی کنید لغات را هر هفته مرور کنید. استفاده از برگه های یادداشت شده بسیار موثر است.
- بهترین زمان برای مطالعه زبان هر شب قبل از خواب است. فرضاً 45 دقیقه الی 1 ساعت قبل از زمان استراحت شبانگاهی.
- از آنجا که فراگیری دستور زبان از دردسرهای خاصی برخوردار است، بهتر است داوطلبانی که در گروه نقره ای و برنزی قرار دارند به بخش لغات بیتشر تمرکز کنند تا دستور زبان. عملاً پاسخگویی بخش دستوری نیز ، دشواری های خاص خود را به همراه خواهد داشت.

در ادامه توضیحاتی کوتاه در مورد هر یک از دروس مجموعه فلسفه برای آشنایی بیشتر به اختصار می‌آید.



منابع آزمون کارشناسی ارشد مجموعه فلسفه که معمولاً مورد استفاده قرار می‌گیرند:


* فلسفه غرب
- سير حكمت در اروپا، محمدعلي فروغي
- فلاسفه بزرگ (آشنايي با فلسفه غرب)، برايان مگي- فولادوند
- كليات فلسفه، پاپكين- مجتبوي (به جز بخش منطق)
- تاريخ فلسفه كاپلستون، جلد يك، مجتبوي
- فلسفه در قرون وسطي، مجتهدي
- تاريخ فلسفه كاپلستون، جلد چهار، اعواني
- نقد تفكر فلسفي غرب، ژيلستون، احمدي
- تاريخ فلسفه كاپلستون، جلد پنجم، اعلم
- فلسفه عمومي (مابعدالطبيعه)، فولكيه، مهدوي (تنها بخش مربوط به فلسفه انتقادي- كانت)
- فلسفه نقادي كانت، مجتهدي
- درباره هگل و فلسفه او، مجتهدي
- تاريخ فلسفه كاپلستون، جلد هفت، آشوري
- پديدار شناسي و فلسفه‌هاي هست بودن، وال- مهدوي
- فلسفه در قرن بيستم، لاكوست- داوري
- جزوه فلسفه غرب سنجش تکمیلی امیرکبیر شامل جزوه نکات تکمیلی، نکات برتر و نکته ها.

 

*فلسفه اسلامی
- بدايع الحكمه، علامه طباطبايي (ره)، شيرواني (4 جلد)
- تاريخ فلسفه اسلامي، م.م.شريف جلد 1 و 2
- جزوه فلسفه اسلامی سنجش تکمیلی امیرکبیر شامل جزوه نکات تکمیلی، نکات برتر و نکته ها.

 

*منطق عمومی
- مباني منطق، اژه‌اي
- منطق صوري، خوانساري (فقط بحث‌هايي را كه در كتاب مباني نبود بخوانيد)
- منطق جديد، موحد
- جزوه منطق عمومی سنجش تکمیلی امیرکبیر شامل جزوه نکات تکمیلی، نکات برتر و نکته ها.

 

*زبان عربی و انگلیسی
- منبع مشخصي ندارد، مطابقت متن كتاب بدايه با ترجمه مي‌تواند مفيد باشد و قواهد هم در كنكور مي‌آيد.
- لغتنامه‌هاي آخر كتب ترجمه شده از زبان انگليسي (به خصوص ترجمه‌هاي اعلم) بسيار مفيد است.
- جزوه زبان عربی و انگلیسی سنجش تکمیلی امیرکبیر شامل جزوه نکات تکمیلی، نکات برتر و نکته ها.

 

*متون معتبر فلسفی اسلامی (زبان عربی)
منبع مشخصی ندارد. تطبیق متن اصلی بدایة الحکمه با ترجمه آن بسیار مفید خواهد بود. تقریبا 50 درصد سوالات این بخش ترجمه و 50 درصد قواعد است. قواعد کنکور در حد قواعد عربی دبیرستان رشته انسانی است.

 

*فلسفه عمومی
- سیر حکمت در اروپا / محمد علی فروغی
- فلاسفه بزرگ (آشنایی با فلسفه غرب) / برایان مگی / فولادوند /انتشارات خوارزمی
- کلیات فلسفه / پاپکین/ مجتبوی /انتشارات حکمت (به جز بخش منطق)
- فلسفه عمومی (مابعدالطبیعه)/ فولکیه / مهدوی /انتشارات دانشگاه تهران
- جزوه فلسفه عمومی سنجش تکمیلی امیرکبیر شامل جزوه نکات تکمیلی، نکات برتر و نکته ها.

 

*ریاضیات عمومی:
منبع مشخص ندارد. سوالات در حد ریاضیات دبیرستان رشته ریاضی-فیزیک است.

 

 

 


کلمات کلیدی :
دکتری مجموعه فلسفه , منابع دکتری مجموعه فلسفه , منابع رایگان دکتری مجموعه فلسفه , منابع آزمون دکتری مجموعه فلسفه , سوالات كنكور دکتری مجموعه فلسفه , تست های دکتری مجموعه فلسفه , جزوات دکتری مجموعه فلسفه , تست زنی دکتری مجموعه فلسفه , کنکور دکتری مجموعه فلسفه , منابع دکترا مجموعه فلسفه , معرفی رشته دکتری مجموعه فلسفه , تست دکترا مجموعه فلسفه , جزوات رایگان دکتری مجموعه فلسفه , کلاسهای آزمون دکتری مجموعه فلسفه , منابع کلیه گرایش های مجموعه فلسفه , منابع کنکور دکترا مجموعه فلسفه ,جزوه دکتری مجموعه فلسفه , سوالات دکتری رایگان مجموعه فلسفه ,دانلود تست دکتری مجموعه فلسفه ,دانلود جزوه دکتری مجموعه فلسفه , دانلود روش تست زنی مجموعه فلسفه , درصدهای دکتری مجموعه فلسفه , درصد قبولی دکتری مجموعه فلسفه ,رتبه برای قبولی در دکتری مجموعه فلسفه ,روش تست زنی بدون معلومات دکتری مجموعه فلسفه , ثبت نام آزمون دکتری مجموعه فلسفه , کارنامه قبولی دکتری مجموعه فلسفه , رتبه 1 دکتری مجموعه فلسفه , انتخاب رشته دکتری مجموعه فلسفه , تکمیل ظرفیت دکتری مجموعه فلسفه , دانلود رایگان سوالات آزمون های اخیر دکتری مجموعه فلسفه , دانلود رایگان کلید سوالات آزمون های اخیر دکتری مجموعه فلسفه , دانلود رایگان پاسخنامه تشریحی آزمون دکتری مجموعه فلسفه , دانلود رایگان منابع آزمون دکتری مجموعه فلسفه , دریافت رتبه ی آزمون دکتری , جزوات دکترا مجموعه فلسفه , منابع دکتری مجموعه فلسفه , دکتری , دکترا , منابع دکتری93 , منابع دکتری94 , منابع دکتری95 , منابع دکتری96 ,جزوات دکتری دانشگاه تهران مجموعه فلسفه , جزوات دکتری ,آمادگي آزمون دکتری مجموعه فلسفه , آزمون بدون كنكور دکتری مجموعه فلسفه , مشاوره رایگان آزمون دکتری مجموعه فلسفه , آزمون مرحله اي دکتری مجموعه فلسفه ,دکتری بدون کنکورمجموعه فلسفه,کلاس‌های کنکور دکتری مجموعه فلسفه ,تاریخ کنکور دکتری مجموعه فلسفه ,نتایج آزمون دکتری مجموعه فلسفه , سرفصل ازمونهاي آزمايشي دکتری مجموعه فلسفه , دروس تخصصی دکتری مجموعه فلسفه ,برنامه آزمون آزمایشی دکتری مجموعه فلسفه سنجش تكميلي , موسسات کنکور تدریس کننده دکتری مجموعه فلسفه , برنامه ریزی دکتری مجموعه فلسفه سنجش تکمیلی , فروش جزوات دکتری مجموعه فلسفه ,سرفصل های آزمون آزمایشی دکتری مجموعه فلسفه , ثبت نام آزمون هاي آزمايشي دکتری مجموعه فلسفه ,آزمون آنلاين دکتری مجموعه فلسفه ,آزمون حضوري دکتری مجموعه فلسفه ,آزمون اينترنتي دکتری مجموعه فلسفه , زمان اعلام نتايج كنكور دکتری مجموعه فلسفه , زمان توزيع دفترچه ثبت نام آزمون دکتری مجموعه فلسفه , کنکورهای آزمایشی دکتری مجموعه فلسفه سنجش تکمیلی , بسته های آموزشی دکتری مجموعه فلسفه , مشاوره کنکور آزمایشی دکتری مجموعه فلسفه , کنکور آزمایشی دکتری مجموعه فلسفه , تدریس خصوصی دکتری مجموعه فلسفه , بودجه بندی آزمونهای آمادگی كنكور دکتری مجموعه فلسفه , موسسات برگزار كننده کنکورهای ازمایشی دکتری مجموعه فلسفه , ثبت نام آزمون دکتری مجموعه فلسفه , زمان آزمون آزمايشي دکتری مجموعه فلسفه ,سرفصل دروس آزمون دکتری مجموعه فلسفه , سوالات کنکور آزمایشی دکتری مجموعه فلسفه , خرید منابع آزمون دکتری مجموعه فلسفه , زمان بندی ازمون های ازمایشی دکتری سنجش تکمیلی , برگزاری آزمون دکتری مجموعه فلسفه ,فروش بسته آموزشی دکتری مجموعه فلسفه , سر فصل امتحانات دکتری مجموعه فلسفه , تقسیم بندی ازمون ازمایشی دکتری مجموعه فلسفه ,هزینه آزمون آزمایشی دکتری مجموعه فلسفه , دروس تخصصی کنکور دکتری مجموعه فلسفه , قبولي تضميني آزمون دکتری مجموعه فلسفه , زمان اجرای آزمون آزمایشی دکتری مجموعه فلسفه , مشاوره و برنامه ريزي آزمون دکتری مجموعه فلسفه , تاریخ برگزاری آزمونهای آزمایشی دکتری مجموعه فلسفه , دانلود سؤالات كنكور دکتری مجموعه فلسفه, بسته آموزشي دکتری مجموعه فلسفه ,پك آموزشي دکترا مجموعه فلسفه ,پكيج آموزشي دکتری مجموعه فلسفه , دانلود ازمون ازمایشی دکتری مجموعه فلسفه سنجش تكميلي ,خرید پستی بسته های دکتری مجموعه فلسفه سنجش تکمیلی, تعداد داوطلبان دکتری مجموعه فلسفه , فروش آزمون و بسته آموزشي دکتری مجموعه فلسفه سنجش تکمیلی,آزمون آزمايشي رايگان دکتری مجموعه فلسفه ,توصيه هاي ويژه براي دکتری مجموعه فلسفه ,قبولي دکتری مجموعه فلسفه بدون كنكور,جزوات تضميني دکتری مجموعه فلسفه ,دانلود رايگان جزوات دکتری مجموعه فلسفه سنجش تكميلي, دانلود رايگان كنكورآزمايشي دکتری مجموعه فلسفه , موسسات برگزاركننده آزمون آمادگي كنكوردکتریمجموعه فلسفه, مؤسسه آموزش عالی آزد سنجش تکمیلی اميركبير, ضرايب و دروس امتحاني دکتری مجموعه فلسفه ,جزوات آزمون دکتری آزاد مجموعه فلسفه ,قبولي دکتری مجموعه فلسفه دانشگاه آزاد و علوم تحقيقات,جزوات قبولي دکتری وزارت بهداشت,قبولي در آزمون دکتری سراسري مجموعه فلسفه ,قبولي تضميني دکتری مجموعه فلسفه ,تكميل ظرفيت كنكور دکتری مجموعه فلسفه ,دفترچه راهنماي ثبت نام آزمون دکتری مجموعه فلسفه ,دانشگاه بدون كنكور دکتری مجموعه فلسفه ,دانشگاه مجازي براي پذيرش بدون كنكور دکتری مجموعه فلسفه ,جزوات دست دوم دکتری مجموعه فلسفه ,برنامه ريزي و مشاوره رتبه 1 دکتری مجموعه فلسفه ,كارنامه مرحله 1 دکتری مجموعه فلسفه , كارنامه مرحله دوم دکتری مجموعه فلسفه ,انتخاب رشته دکتری مجموعه فلسفه ,مصاحبه آزمون دکتری مجموعه فلسفه ,بورسيه دکتری مجموعه فلسفه ,قبولي دکتری شبانه مجموعه فلسفه ,قبولي آزمون دکتری پرديس بين الملل ,قبولي دکتری دانشگاه پولي,جزوات آپديت شده دکتری مجموعه فلسفه ,قبولي با سهميه در ازمون دکتری مجموعه فلسفه ,قبولي با سهميه استعداد هاي درخشان دکتری مجموعه فلسفه ,آموزش تكميلي آزمون دکتری مجموعه فلسفه با سنجش اميركبير,سنجش تكميلي آزمون دکتری مجموعه فلسفه با سنجش اميركبير, دکتری سراسری مجموعه فلسفه , منابع دکتری سراسری مجموعه فلسفه , منابع رایگان دکتری سراسری مجموعه فلسفه , منابع آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه , سوالات كنكور دکتری سراسری مجموعه فلسفه , تست های دکتری سراسری مجموعه فلسفه , جزوات دکتری سراسری مجموعه فلسفه , تست زنی دکتری سراسری مجموعه فلسفه , کنکور دکتری سراسری مجموعه فلسفه , منابع دکترا سراسری مجموعه فلسفه , معرفی رشته دکتری سراسری مجموعه فلسفه , تست دکترا سراسری مجموعه فلسفه , جزوات رایگان دکتری سراسری مجموعه فلسفه , کلاسهای آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه , منابع کلیه گرایش های مجموعه فلسفه , منابع کنکور دکترا سراسری مجموعه فلسفه ,جزوه دکتری سراسری مجموعه فلسفه , سوالات دکتری سراسری رایگان مجموعه فلسفه ,دانلود تست دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,دانلود جزوه دکتری سراسری مجموعه فلسفه , دانلود روش تست زنی مجموعه فلسفه , درصدهای دکتری سراسری مجموعه فلسفه , درصد قبولی دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,رتبه برای قبولی در دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,روش تست زنی بدون معلومات دکتری سراسری مجموعه فلسفه , ثبت نام آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه , کارنامه قبولی دکتری سراسری مجموعه فلسفه , رتبه 1 دکتری سراسری مجموعه فلسفه , انتخاب رشته دکتری سراسری مجموعه فلسفه , تکمیل ظرفیت دکتری سراسری مجموعه فلسفه , دانلود رایگان سوالات آزمون های اخیر دکتری سراسری مجموعه فلسفه , دانلود رایگان کلید سوالات آزمون های اخیر دکتری سراسری مجموعه فلسفه , دانلود رایگان پاسخنامه تشریحی آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه , دانلود رایگان منابع آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه , دریافت رتبه ی آزمون دکتری سراسری , جزوات دکترا سراسری , منابع دکتری سراسری مجموعه فلسفه , دکتری سراسری , دکترا سراسری , منابع دکتری سراسری93 , منابع دکتری سراسری94 , منابع دکتری سراسری95 , منابع دکتری سراسری96 ,جزوات دکتری سراسری دانشگاه تهران مجموعه فلسفه , جزوات دکتری سراسری ,آمادگي آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه , آزمون بدون كنكور دکتری سراسری مجموعه فلسفه , مشاوره رایگان آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,آزمون مرحله اي دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,دکتری سراسری بدون کنکورمجموعه فلسفه,کلاسهای کنکور دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,تاریخ کنکور دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,نتایج آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه , سرفصل ازمونهاي آزمايشي دکتری سراسری مجموعه فلسفه , دروس تخصصی دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,برنامه آزمون آزمایشی دکتری سراسری مجموعه فلسفه سنجش تكميلي , موسسات کنکور تدریس کننده دکتری سراسری مجموعه فلسفه , برنامه ریزی دکتری سراسری مجموعه فلسفه سنجش تکمیلی , فروش جزوات دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,سرفصل های آزمون آزمایشی دکتری سراسری مجموعه فلسفه , ثبت نام آزمون هاي آزمايشي دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,آزمون آنلاين دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,آزمون حضوري دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,آزمون اينترنتي دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,زمان اعلام نتايج كنكور دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,زمان توزيع دفترچه ثبت نام آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه , کنکورهای آزمایشی دکتری سراسری مجموعه فلسفه سنجش تکمیلی , بسته های آموزشی دکتری سراسری مجموعه فلسفه , مشاوره کنکور آزمایشی دکتری سراسری مجموعه فلسفه , کنکور آزمایشی دکتری سراسری مجموعه فلسفه , تدریس خصوصی دکتری سراسری مجموعه فلسفه , بودجه بندی آزمونهای آمادگی كنكور دکتری سراسری مجموعه فلسفه , موسسات برگزار كننده کنکورهای ازمایشی دکتری سراسری مجموعه فلسفه , ثبت نام آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه , زمان آزمون آزمايشي دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,سرفصل دروس آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه , سوالات کنکور آزمایشی دکتری سراسری مجموعه فلسفه , خرید منابع آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه , زمان بندی ازمون های ازمایشی دکتری سراسری سنجش تکمیلی , برگزاری آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,فروش بسته آموزشی دکتری سراسری مجموعه فلسفه , سر فصل امتحانات دکتری سراسری مجموعه فلسفه , تقسیم بندی ازمون ازمایشی دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,هزینه آزمون آزمایشی دکتری سراسری مجموعه فلسفه , دروس تخصصی کنکور دکتری سراسری مجموعه فلسفه , قبولي تضميني آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه , زمان اجرای آزمون آزمایشی دکتری سراسری مجموعه فلسفه , مشاوره و برنامه ريزي آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه , تاریخ برگزاری آزمونهای آزمایشی دکتری سراسری مجموعه فلسفه , دانلود سؤالات كنكور دکتری سراسری مجموعه فلسفه, بسته آموزشي دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,پك آموزشي دکترا سراسری مجموعه فلسفه ,پكيج آموزشي دکتری سراسری مجموعه فلسفه , دانلود ازمون ازمایشی دکتری سراسری مجموعه فلسفه سنجش تكميلي ,خرید پستی بسته های دکتری سراسری مجموعه فلسفه سنجش تکمیلی, تعداد داوطلبان دکتری سراسری مجموعه فلسفه , فروش آزمون و بسته آموزشي دکتری سراسری مجموعه فلسفه سنجش تکمیلی,آزمون آزمايشي رايگان دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,توصيه هاي ويژه براي دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,قبولي دکتری سراسری مجموعه فلسفه بدون كنكور,جزوات تضميني دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,دانلود رايگان جزوات دکتری سراسری مجموعه فلسفه سنجش تكميلي, دانلود رايگان كنكورآزمايشي دکتری سراسری مجموعه فلسفه , موسسات برگزاركننده آزمون آمادگي كنكوردکتری سراسریمجموعه فلسفه, مؤسسه آموزش عالی آزد سنجش تکمیلی اميركبير, ضرايب و دروس امتحاني دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,جزوات آزمون دکتری سراسری آزاد مجموعه فلسفه ,قبولي دکتری سراسری مجموعه فلسفه دانشگاه آزاد و علوم تحقيقات,جزوات قبولي دکتری سراسری وزارت بهداشت,قبولي در آزمون دکتری سراسری سراسري مجموعه فلسفه ,قبولي تضميني دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,تكميل ظرفيت كنكور دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,دفترچه راهنماي ثبت نام آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,دانشگاه بدون كنكور دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,دانشگاه مجازي براي پذيرش بدون كنكور دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,جزوات دست دوم دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,برنامه ريزي و مشاوره رتبه 1 دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,كارنامه مرحله 1 دکتری سراسری مجموعه فلسفه , كارنامه مرحله دوم دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,انتخاب رشته دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,مصاحبه آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,بورسيه دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,قبولي دکتری سراسری شبانه مجموعه فلسفه ,قبولي آزمون دکتری سراسری پرديس بين الملل ,قبولي دکتری سراسری دانشگاه پولي,جزوات آپديت شده دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,قبولي با سهميه در ازمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,قبولي با سهميه استعداد هاي درخشان دکتری سراسری مجموعه فلسفه ,آموزش تكميلي آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه با سنجش اميركبير,سنجش تكميلي آزمون دکتری سراسری مجموعه فلسفه با سنجش اميركبير

logo-samandehi
cool hit counter
تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران میباشد.