سنجش تکمیلی امیرکبیر
Menu
از سال 1392 سنجش تکمیلی امیرکبیر تمام خدمات آموزشی خود را با برند سنجـش امیـرکبیـر ارائه مینماید.
منابع آزمون کارشناسی ارشد 96-97 | منابع آزمون دکتری 96-97 | سنجش امیرکبیر
کانال تلگرام سنجش امیرکبیر و تخفیف های شگفت انگیز ساعتی و روانه

منابع آزمون, آزمون آزمایشی, دروس امتحانی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی کد 2445

منابع آزمون, آزمون آزمایشی, دروس امتحانی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی کد 2445

منابع آزمون, آزمون آزمایشی, دروس امتحانی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی کد 2445

منابع آزمون, آزمون آزمایشی, دروس امتحانی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی کد 2445

منابع آزمون, آزمون آزمایشی, دروس امتحانی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی کد 2445
منابع آزمون, آزمون آزمایشی, دروس امتحانی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی کد 2445

منابع آزمون, آزمون آزمایشی, دروس امتحانی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی کد 2445

برای مشاهده اطلاعات بروز در رابطه با منابع آزمون این رشته از منوی بالای سایت, دکتری سراسری, بسته های آموزشی را انتخاب کنید

 

راهنمای جامع آزمون کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی منابع طبیعی- شیلات

 

معرفی رشته شیلات
کشور وسیع ایران خوشبختانه چه در شمال و چه در جنوب و جنوب غربی دارای سواحل دریایی طولانی و امکان صید و صیادی فراوانی است.در داخل کشور نیز آبگیرها و رودخانه های متعدد برای پرورش آبزیان و انواع ماهی ها موجود می باشد.امکان بهره برداری از این منابع طبیعی و موهبتهای الهی داشتن تخصص و آگاهیهای کافی در زمینه ها ی مختلف شناخت آبزیان،آبها،تکنیکها و برنامه ریزی و مدیریت آنها است.لذا دائر کردن چنین رشته ای در سطح کارشناسی ارشد با توجه به کمبود مواد پروتئینی کشور کاملا لازم و مورد نیاز می باشد.
رشته شيلات يكي از سخت ترين رشته هاي دانشگاهي مي باشد البته نه از ديد نمره گرفتن و پاس كردن عادي دروس،بلكه از ديد توانمند شدن در اين رشته.
شيلات و آبزی پروری با توجه به كم شدن منابع غذاهای دریایی و افزایش تقاضا برای این محصولات گسترش قابل ملا حظه اي در تمامي كشور هاي جهان خصوصا كشور هاي توسعه يافته،در دهه هاي اخير داشته است.شما دانشجويان بايد بدانيد كه يك مهندس شيلات بايد اطلاعات علمي خوبي در زمينه هاي مديريت منابع آبي كشور،بيماري هاي آبزيان،سيستماتيك آبزيان و ماهي شناسي، اكولوژي دريا، ليمنولوژي،مديريت تغذيه اي،طراحي مهندسي استخرها،مديريت زماني مزارع پرورشي و كارگاه هاي تكثير و فرآوري محصولات شيلاتي و ... داشته باشد.

 

هم اکنون رشته شیلات دارای 4 گرایش می باشد:
1-بوم شناسی آبزیان
2-تکثیر و پرورش آبزیان
3-فرآوری محصولات شیلاتی
4-صید آبزیان
این رشته به عنوان یکی از رشته های جدید در ایران می باشد و رشته ای است که دارای دروس متنوع و زیادی بیشتر در زمینه زیست شناسی می باشد.
رشته ای است که هم در میادین دولتی و هم در شغل آزاد دارای سهم است و فارغ التحصیلان آن در هر دو زمینه می‌توانند فعالیت کنند. در ضمن درآمد آن در مناطقی که دارای منابع آبی می باشند در صورت کسب تجربه لازم بالا می باشد.برای علاقه مندان رشته ای بسیار جالب می باشد که تجربه های زیادی کسب می شود.

 

صنعت و بازارکار
فارغ التحصیلان این رشته بعنوان کارشناس ارشد شیلات می توانند در یکی از مشاغل آموزشی در دانشگاهها،پژوهشی در موسسات تحقیقاتی و اجرایی (شرکت شیلات) برنمه ریزی و سرپرست پروژه های شیلاتی و صید و صیادی و یا به عنوان ناظر شیلات(جهاد کشاورزی )انجام وظیفه نمایند.
مضافا فارغ التحصیلان این رشته با کسب پیش آگاهیهایی که در زمینه های مختلف این رشته بدست آورند قادر خواهند بود شخصا با دایرکردن استخرهای پرورش ماهی به تولید ماهیان و آبزیان داخلی نیز بپردازند.



معرفي رشته آموزشي تکثیر و پرورش آبزیان
با توجه به افزايش تقاضاجهت مصرف آبزيان و افزايش جهت و نيز کاهش ذخاير برخي از گونه هاي اقتصادي ماهي وسايرآبزيان و وجود منابع آبي و اراضي فراوان به خصوص در جنوب کشور تکثير و پرورش آبزيان در ايران امري ضروري به نظر مي رسد که انجام فعاليت هاي آبزي پروري به منظور برطرفکردن نيازهاي مذکور با تربيت نيروي متخصص شيلاتي امکان پذيرخواهد شد.

 

اهداف گرايش تکثير وپرورش آبزيان
دانشجوي رشته شيلات گرايش تکثير و پرورش آبزيان تكنيك و فن تكثير و پرورش ماهي و سايرآبزيان راآموزش مي بيند و در همين زمينه فعاليت مي كند و بنابراين آبزي پروري به عنوان بخش عمده مطالعات دانشجويان اين گرايش مي باشد.و همچنين به بررسي خصوصيات موجودات دريايي به خصوص ماهيان به عنوان يك موجود زنده و ويژگي هاي توليدمثل آنها مي‌پردازد.گرايش تکثير و پرورش آبزيان مثل ساير گرايش‌هاي شيلات جزو مهندسي منابع طبيعي محسوب مي شود و در واقع هدف اين گرايش تربيت كارشناسان ومحققان شيلاتي است،افرادي كه بايد عاشق كشف حقايق پديده هاي طبيعي باشند.چون شايد بتوان در رشته هايي كه جنبه فني يا اجرايي دارند بدون عشق و علاقه بسيار موفق گرديد و حتي شغلي نيز درهمان زمينه پيدا كرد اما يك محقق نمي تواند بدون عشق وعلاقه اي وافر با دشواري هاي كارهاي تحقيقاتي و توليدي دست و پنجه نرم كند و درنهايت موفق گردد.

 

آينده شغلي، بازار كار، درآمد گرايش تکثير وپرورش آبزيان
اگردانشجوي گرايش تکثير و پرورش آبزيان بخواهد شغلي در ارتباط با گرايش تحصيلي اش پيدا كند،بايد توجه داشته باشد كه فرصت هاي شغلي اين گرايش در ايران در اکثراستان ها و به خصوص بيشتر در نواحي ساحلي كشور مثل استان گيلان،مازندران،سيستان و بلوچستان،هرمزگان، بوشهر و خوزستان وجود دارد به طوري شهرستان چابهار به دليل داشتن شرايط اقليمي خاص توانايي توليد و پرورش آبزيان به خصوص ميگو را 2 بار درسال دارد.عليرغم اين كه مراكز پزشكي معتقدند مصرف آبزيان نسبت به ساير موادپروتئيني از مزيتهاي فراواني برخوردار است و حتي آن را "غذاي سلامتي"مي نامند، اما اين مواد در كشور ما مورد استقبال قرار نگرفته است. چرا كه از يك سوم مردم به درستي موادغذايي دريايي را نمي شناسند و از سوي ديگر اين دسته از موادغذايي گران مي باشند.در اين ميان فارغ التحصيلان گرايش تکثير و پرورش آبزيان بافعاليت در مراكز تکثير وپرورش ماهي و همچنين تحقيق بر روي ارزش مواد غذايي دريايي و انتشار اين تحقيقات دررسانه هاي گروهي مي توانند نقش موثري در كاهش موانع فوق داشته باشند."علاوه بر كار در شيلات فارغ التحصيلان اين گرايش مي توانند درحفظ بعضي از گونه هاي آبزيان كه در حال انقراض هستند مثل ماهي ازون برون و يا لابستر كار بكنند و مهمتراز همه اين كه ما بايد به ياري كارشناسان زيست دريا يك اطلس دقيق در مورد گونه هاي آبزيان موجود در آبهاي كشورمان تهيه كنند تا از گونه ها و در واقع منابع دريايي موجود در كشورمان باخبر شويم،"با توجه به اين كه صنعت آبزي پروري و استفاده از منابع آبي در برنامه توسعه اقتصادي دولت جايخاصي را به خود اختصاص دادهاست،اميد است كه كارشناسان اين گرايش بتوانند درزمينه هاي فوق مشغول به كارگردند."



خدمات آموزشي گرايش تکثير وپرورش آبزيان
1.آشنايي بابيولوژي و اکولوژي انواع موجودات آبزي به خصوص ماهيان
2.آشنايي وکسب مهارت در زمينه تکثير و پرورش ماهيان زينتي، سردابي وگرمابي
3.آشنايي وکسب مهارت در زمينه تکثير و پرورش سخت پوستان و نرم تنان بويژه ميگو و صدف هاي مرواريدساز
4.اجراي بخش عملي و کارگاهي دروس تخصصي
5.گذراندن دوره کارورزي جهت تکثير و پرورش آبزيان پرورشي در مراکز تکثير و پرورش شيلاتي يا مراکزتحقيقاتي شيلات و کسب تجارب مفيد و ارزنده در اين زمينه دانشجويان پس از گذراندن 21واحد دروس عمومي، 39 واحددروس علوم پايه و 25 واحد دروس اصلي فرآوري محصولات شيلاتي و همچنين با گذراندن 53واحد دروس تخصصي به صورت نظري و عملي آموزش مي‌بينند.طول دوره 7 ترم است و فارغ‌التحصيلان به دريافت درجه مهندسي شيلات در گرايش تکثير وپرورش آبزيان نايل مي‌شوند.

 

معرفی رشته آموزشی فراوری محصولات شیلاتی
با توجه به رشد جمعيت و تغيير عادات غذايي، همچنين گستردگي آبهاي دريايي در شمال و جنوب كشور و منابع آب‎هاي داخلي و توسعه فعاليت‎هاي شيلات در اين حوزه ‎ها، فرآوري محصولات صيد و توليد شده امري لازم و ضروري است. نگهداري و عرضه بهينه محصولات، توليد فرآورده ‎هاي جديد شيلاتي و كنترل كيفي آنها از نكاتي است كه بايد مدنظر قرار گيرد. كليه اين فعاليت‎ها با تربيت نيروي متخصص تكنسين و كارشناس در دوره كارداني و كارشناسي ناپيوسته فرآوري محصولات شيلاتي امكان ‎پذير خواهد بود.

 

هدف رشته فرآوري محصولات شيلاتي
هدف تربيت كارشناساني است كه بتوانند با تكيه بر آموخته‌هاي خود در زمينه‌هايي چون مديريت نظارت و اجراي عمليات تبديل و نگهداري محصولات مختلف شيلاتي و همچنين كمك در طراحي خطوط توليد در كارخانجات مربوطه عمل كرده عمليات كارخانجات توليد فرآورده‌هاي شيلاتي از قبيل، كنسرو سازي،‌ خاويار سازي، سوريمي (خمير ماهي)، توليد فيش برگر و توليدات جنبي شيلاتي همانند توليد آرد ماهي و پودر ماهي از ضايعات را نيز هدايت كنند.
هر ساله مقادير قابل توجهي از محصولات شيلاتي ما به دليل نگهداري و توزيع نامناسب، فاسد شده و از بين مي‌رود و يا به صورتي نامطلوب و مضر براي سلامتي انسان عرضه مي‌گردد. در حالي كه به ياري تكنولوژي فرآوري محصولات شيلاتي مي‌توان محصولات مختلف اعم از ماهي، ميگوهاي آب شيرين و آب شور، صدفهاي دوکفه اي، نرمتنان شکم پا و خرچنگها را به گونه‌اي بسته‌بندي و نگهداري كرد كه هم كيفيت و ارزش مواد غذايي فوق حفظ شود و هم عمر اين مواد طولاني‌تر گردد. اين امر باعث مي‌شود تا افراد جامعه نيز در تمامي فصول سال به انواع ويتامين‌ها، پروتئين‌ها و مواد مغذي لازم دسترسي داشته باشند چون به طور طبيعي بسياري از مواد غذايي شيلاتي در همه فصل‌ها يافت نمي‌شود.
به دليل سهولت آماده سازي، امروزه فرهنگ استفاده از كنسرو در جامعه رواج يافته است. كنسروهايي كه در كارخانه‌هاي صنايع غذايي به صورت آماده و نيمه آماده (پخته، منجمد، خشك شده، افشره و ...) تهيه مي‌شود و در اين ميان مهندسين فرآوري محصولات شيلاتي به عنوان افرادي كه در كارخانه‌ها، ماده‌ خام اوليه را تبديل به ماده مورد نظر مي‌كند، نقش بسيار مهمي را بر عهده دارند.
دانشجويان پس از گذراندن 21 واحد دروس عمومي، 39 واحد دروس علوم پايه و 25 واحد دروس اصلي فرآوري محصولات شيلاتي و همچنين با گذراندن 53 واحد دروس تخصصي به صورت نظري و عملي آموزش مي‌بينند. طول دوره 7 ترم است و فارغ‌التحصيلان به دريافت درجه مهندسي شيلات در گرايش فرآوري محصولات شيلاتي نايل مي‌شوند.
آينده شغلي، بازار کار و درآمد
عمده‌ترين مراكز جذب فارغ‌التحصيلان اين رشته عبارت است از: كارخانجات توليد فرآورده‌هاي شيلاتي،كارخانجات توليد كننده فرآورده‌هاي وابسته به آبزيان، سازمانهاي دولتي،وزارتخانه‌هاي مرتبط با نگهداري و تبديل فرآورده‌هاي شيلاتي و نيز دانشكده‌ها و موسساتي كه در زمينه تبديل فرآورده‌هاي شيلاتي تحقيق مي‌كنند. فارغ ‌التحصيلان اين رشته مي‌توانند تا سطح كارشناسي ارشد و دكتري در داخل و خارج از كشور ادامه تحصيل دهند.توجه خاص دولت به صنايع غذايي شيلاتي در ارتباط با جلوگيري از اتلاف محصولات آبزي پروري، بوجود آمدن كارخانجات جديد توليد فرآورده‌هاي شيلاتي و اهميت اين رشته در ارتباط با سلامت مردم باعث خواهد شد اين رشته رونق بيشتري در آينده داشته باشد.
دانش ‎آموختگان اين رشته مي‎توانند با توجه به توانايي‎ها و مهارت‎هاي كسب شده به فرصت‎هاي شغلي زير دست يابند:
مقطع کارداني: متصدي عمل ‎آوري محصولات شيلاتي، سرپرست واحدهاي عمل ‎آوري فرآورده ‎هاي شيلاتي، متصدي كنترل كيفي محصولات شيلاتي، تكنسين استفاده از ماشين ‎آلات برودتي و خط توليد كنسروسازي.

 

مقطع كارشناسي: كارشناس فرآوري محصولات شيلاتي، مدير كارگاه‎ها و كارخانجات عمل ‎آوري آبزيان، كارشناس كنترل كيفي و نگهداري محصولات شيلاتي، كارشناس كنترل كيفي فرآوري محصولات جنبي آبزيان، مشاور طراحي و ساخت خطوط توليد فرآوري محصولات شيلاتي.
سازمان تجارت جهاني «WTO» در يكي از گزارشهاي خود كه زمينه فعاليتهاي صنعتي كشورهاي مختلف را مشخص نموده بود، براي كشور ما توليد صنايع غذايي و شيلاتي را پيشنهاد كرده بود. يعني اگر ما بخواهيم در تجارت جهاني فعال بوده و به كشورهاي ديگر صادرات داشته باشيم، بايد در زمينه صنايع غذايي و شيلاتي فعاليت كنيم.
بر اساس قانون نيز هر كارگاه و كارخانه توليد مواد غذايي و شيلاتي پيش از آغاز فعاليت خود بايد پروانه مسئول فني را از وزارت بهداشت دريافت كند و براي تهيه چنين پروانه‌اي لازم است يك مهندس فرآوري محصولات شيلاتي يا علوم و صنايع غذايي يا رشته‌هاي مرتبط (متخصص علوم و صنايع غذايي يا مهندس شيمي گرايش صنايع غذايي) به عنوان مسئول فني معرفي گردد.از همين رو فارغ‌التحصيلان اين رشته ها از نظر بازار كار با مشكل عمده‌اي روبرو نيستند.
فارغ‌التحصيلان اين رشته اگر سرمايه لازم را داشته باشند، مي‌توانند واحد توليد صنايع غذايي و شيلاتي ايجاد كنند و به موفقيت كار خويش نيز اطمينان داشته باشند.همچنين برخلاف برخي رشته‌هاي شيلاتي ديگر،خانمها مي‌توانند در رشته مهندسي فرآوري محصولات شيلاتي حضوري فعال داشته باشند،چون بازار كار اين رشته، آزمايشگاهها و كارخانه‌هاي توليد مواد غذايي و شيلاتي است و فارغ‌التحصيلان چندان با مزرعه سر و كاري ندارند.عصر آينده، عصر تخصص‌گرايي است و اگر دانشجويان مهندسي فرآوري محصولات شيلاتي مي‌خواهند در صنعت موفق باشند، بايد تمرين كار گروهي كرده و نظم را در انجام كارهايشان در نظر بگيرند.
فرآورده‌هاي اوليه غذايي با منشاء شيلات بدون نگهداري و تبديل، فايده‌اي ندارند از همين‌رو وظيفه مهندس فرآوري محصولات شيلاتي، تبديل و افزايش عمر نگهداري محصولات شيلاتي است و در واقع مراحل بعد از توليد محصولات شيلاتي در حيطه كار فارغ‌التحصيل اين رشته قرار مي‌گيرد. دانشجويان اين رشته با نحوه جمع‌آوري،انتقال، تبديل، تكميل،نگهداري و توزيع محصولات شيلاتي و همچنين خصوصيات فيزيكي و شيميايي اين محصولات آشنا مي‌شوند.به عبارت ديگر هرآنچه كه در ارتباط با تبديل و فرآوري مواد شيلاتي باشد،در اين رشته مطالعه مي‌گردد.»



معرفی گرایش صید وبهره برداری آبزیان
این گرایش یکی از گرایش های پر نیاز بازار کار شیلات ایران است. بطوری که تعداد تحصیل کردگان و متخصصین این گرایش بسیار کمتر از سایر گرایش های رشته شیلات است.فعالان این بخش بدلیل فعالیت های دیرینه و پرمشقت از تجربیات زیادی برخوردارند اما این حوزه از گذشته های دور بدلیل کمبود نیروی آموزش دیده دانشگاهی و متخصصین تحصیل کرده همواره با کمبود نیروی کارآمد متخصص جوان همراه بوده است.به همین سبب فارغ التحصیلان این رشته امکان جایگزینی با نیروی کار قدیمی شیلات را بالاخص در شیلات مناطق ساحلی دارند.بطوری که برخورداری از دانش و فناوری های جدید این گرایش در کنار فعالان پرتجربه صیادی کشور می تواند به روند رشد و توسعه صنعت صیادی کشور کمک کند. چه بسا در زمینه بهره برداری از گونه‌های کمتر برداشت شده دریایی و صید صنعتی در آبهای دور،کشور،نیازمند تزریق نیروی جدید و پویاست.فارغ التحصیلان این گرایش پس از آموزش های لازم توانایی پیدا می کنند تا بتوانند در عرصه فعالیت های صید و صیادی در آبهای شمال و جنوب ایران یعنی دریای خزر و حوزه خلیج فارس و دریای عمان به فعالیت بپردازند.دانشجویان در این گرایش با انواع گروه بندی آبزیان،رفتار و اکولوژی آنها آشنا می شوند.آنها برای آگاهی بیشتر از انواع روش های صید،با انواع آلات و ادوات صیادی و تعمیر و نگهداری آنها نیزآشنا می شوند و انواع شناورهای صیادی را می شناسند.در این گرایش روش های رایج صید در دریا و تاریخچه آن مورد شناسایی قرار می گیرد و با صید پایدار،صید بی رویه، حداکثر صید مجاز و قابل برداشت،صید انتخابی و اصول صید آشنا می‌شوند.آشنایی با روش صید ترال،صید با انواع تورها،تور گوشگیر، تور پیاله ای،سه جداره،پره،رشته قلاب‌های طویل،صید با قفس،صید صنعتی و عوامل موثر بر صید از دیگر موارد آموزشی است.آشنایی با دستگاه ردیاب ماهی و کلیه امور مربوط به این حوزه و دانش مربوط از جمله اموری دیگری است که دانشجویان این گرایش را قادر می سازد تا به توانایی های خود بیافزایندانتظار اینست با گسترش این گرایش در دانشگاه‌های کشور بالاخص در دانشگاه های همجوار دریا و استان های ساحلی مدیریت صید و صیادی در زیربخش ‌شیلات کشور تقویت شود و زمینه های رشد کمی و بالاخص کیفی گرایش های شیلات با توجه به سیاست های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر پایه سنجش های آمایش سرزمین فراهم گردد. ضمن اینکه لازم به ذکر است امروزه زمینه ادامه تحصیل در این گرایش تا مقطع دکترای تخصصی در کشور فراهم است.

 

معرفی رشته بوم شناسی آبزیان
این گرایش که مدت زیادی از راه اندازی آن در کشور نمی گذرد، نسبت به سه گرایش دیگر مقطع کارشناسی شیلات از فارغ التحصیلان ومتخصصین کمتری برخوردار است بطوری که اولین فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد این گرایش در سال جاری فارغ التحصیل شده است.در این گرایش دانشجویان با اکولوژی،بیولوژی و محیط زیست آبزیان بیشتر آشنا می شوند و روابط متقابل آبزیان را با عوامل محیط غیر‌زنده و زنده پیرامون مورد بررسی قرار می دهند.آشنایی با تولید مثل، رشد و نمو،بلوغ و پویایی جمعیت آبزیان و همچنین تنوع زیستی و خصوصیات آبزیان از دیگر موارد است. شناسایی جغرافیای زیستی آبزیان و جوامع موجودات آبی در آبهای ساکن و جاری به همراه مطالعات اقیانوسی، شناخت خصوصیات کلی اقیانوس ها و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آبها از موضوعات دیگری هستند که دانشجویان در دوران تحصیل با آنها آشنا می شوند.در ضمن دانشجویان در دوران تحصیل خود با نقش اقتصادی و اجتماعی منابع آبی و مدیریت پیکره‌های آبی و آلودگی های آب آشنا شده توانایی های خود را در این زمینه بالا می برند.دانشجویان پس از فارغ التحصیلی امکان جذب در دستگاه‌های اجرایی همچون سازمان شیلات ایران، حوزه محیط زیست دریایی سازمان حفاظت و محیط زیست، سازمان بنادر و کشتیرانی،دانشگاه ها،مراکز تحقیقاتی مرتبط با آبزیان،شرکت های مهندسین مشاور،و احیاناً دستگاه های متولی منابع آبی در کشور و سایر ارگان های مرتبط از جمله بخش خصوصی را دارند.جدید بودن گرایش و اندک بودن فارغ التحصیلان و پتانسیل های موجود در کشور امکان اشتغال بیشتر و ادامه تحصیل راحت تری را در حال حاضر نسبت به سایر گرایش های شیلات در کشور فراهم می نماید.در حال حاضرگرایش بوم شناسی آبزیان در مقطع کارشناسی دانشگاه های تهران،غلوم و فنون دریایی خرمشهر، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و ساری دایر است و امکان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه های تهران،گیلان،صنعتی اصفهان و علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان وجود دارد.بدینوسیله برای کلیه دانشجویان و فارغ التحصیلان این رشته در راستای سیاست‌های بهبود مدیریت منابع آبی کشور آرزوی توفیق و کامیابی داریم.

 

دانشگاه هایی که دوره کارشناسی ارشد سراسری و آزاد شیلات را ارائه می دهند :
دانشگاه‌‌هاي ارومیه، تربیت مدرس،تهران،صنعتی اصفهان،گرگان، ساری،گیلان،گنبد و محمود آباد و دانشگاه آزادتنکابن،آزادشهر، اهواز،بابل،بندرعباس،بوشهر،تهران شمال،سنندج،علوم و تحقیقات، قائم شهر،لاهیجان،تالش و بابل مقطع ارشد آن دائر می باشد.
ظرفيت پذيرش در دانشگاه‌‌هاي دولتي حدود 120 نفر و در دانشگاه آزاد حدود 210 نفر مي‌باشد.برای مشاهده ظرفیت هر یک از دانشگاه‌ها در دانشگاه سراسری به دفترچه شماره 2 ضمیمه و دانشگاه آزاد به جدول شماره دو دفترچه مراجعه نمائید.

 

ادامه تحصیل در دکتری شیلات در کدام دانشگاه ها انجام می شود:
دانشگاه تهران،تربیت مدرس،گرگان،ساری،خرمشهر،گنبد،موسسه تحقیقات شیلات ایران و هرمزگان در دانشگاه سراسری و همچنین در دانشگاه آزاد دانشگاه واحد علوم و تحقیقات تهران و بندرعباس فقط در گرایش تکثیر و پرورش در مقطع دکتری پذیرش می شوند.
منابع هر گرایش به تفکیک در دانشگاه آزاد و دولتی در جدول زیر بهمراه ضرایب ارائه گردیده است.

 

 

منابع آزمون دکتری شیلات- دانشگاه سراسری

کد گرایش

نام درس

ضرائب

مجموعه شیلات
- تکثیر و پرورش
(کد –2444)

1- زبان انگلیسی

1

2- استعداد تحصیلی

1

3- مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی شامل:اکولوژی و ماهی شناسی

4

4- مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی ارشد شامل :تکثیر و پرورش تکمیلی ماهی –آبزیان و غذای زنده- مدیریت آبزی پروری (بهداشتی، ژنتیکی و تغذیه)

4

مجموعه شیلات
- فرآوری محصولات شیلاتی
(کد - 2445)

1- زبان انگلیسی

1

2- استعداد تحصیلی

1

3- مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی شامل:
اکولوژی و ماهی شناسی

4

4- مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی ارشد شامل :
فراوری آبزیان(روش های تکمیلی فرآوری، مدیریت فرآوری محصولات شیلاتی)، فناوری آبزیان(بیوتکنولوژی فرآورده های شیلاتی، کنترل کیفی تکمیلی)

4

مجموعه شیلات
- بوم شناسی آبزیان شیلاتی
(کد –2446)

1- زبان انگلیسی

1

2- استعداد تحصیلی

1

3- مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی شامل:اکولوژی و ماهی شناسی

4

4- مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی ارشد شامل :شناخت منابع آبی (لیمونولوژی –بوم شناسی تکمیلی ) مدیریت اکوسیستم ها پویایی شناسی و ارزیابی ذخایر ، ارزیابی و حفاظت اکو سیستم های آبزی

4

مجموعه شیلات
- تولید و بهره برداری
- صید
(کد –2447)

1- زبان انگلیسی

1

2- استعداد تحصیلی

1

3- مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی شامل:اکولوژی و ماهی شناسی

4

4- مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی ارشد شامل :فناوری پیشرفته صید ( اصل و روش های صید آبزیان روش های صید تکمیلی آبزیان)- طراحی ادوات صیادی (تعمیر و نگهداری ادوات و شناسایی آلات و ادوات صیادی )

4


 

منابع آزمون دکتری شیلات1391 دانشگاه آزاد

 

نام رشته- کدگرایش

دروس

ضرایب

 

تکثیر و پرورش آبزیان-
کد 50330

تکثیر و پرورش آبزیان (کلی- عمومی )

3

مدیریت بهداشتی مزارع پرورشی

2

تکنولوژی عمل آوری فراورده‌های دریایی

2

هیدروشیمی

2

زبان تخصصی

3

 

 

آزمون کارشناسی ارشد شیلات
دروس و ضرایب آزمون سراسری ارشد بصورت زیر است


آزمون دانشگاه سراسری:

کد رشته امتحانی

رشته – گرایش

مواد امتحانی و جدول ضرایب به ترتیب دروس در هر گرایش ( از راست به چپ)

1311

مجموعه شیلات

1- زبان عمومی و تخصصی 2- ماهی شناسی 3- اکولوژی دریاها 4- لیمنولوژی 5- تکثیر و پرورش ماهی 6- اصول تکثیر و پرورش ماهی 7- تکثیر و پرورش آبزیان 8- اصول تغذیه آبزیان
9-هیدروبیولوژی عمومی 10-پویایی جمعیت و ارزیابی ذخایر آبزیان 11- شیمی فراورده های شیلاتی 12- اصول فراوری محصولات شیلاتی 13- میکروبیولوژی فراورده های شیلاتی 14- اصول روش های صید آبزیان 15-شناسایی آلات و ادوات صید

شماره درس:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

1

مهندسی منابع طبیعی -تکثیر و پرورش آبزیان

2

2

0

0

3

0

2

2

2

0

0

0

0

0

0

2

مهندسی منابع طبیعی -فراوری محصولات شیلاتی

2

2

0

0

0

2

0

0

0

0

3

3

2

0

0

3

مهندسی منابع طبیعی -بوم شناسی آبزیان

2

2

3

3

0

2

0

0

0

2

0

0

0

0

0

4

مهندسی منابع طبیعی -صید و بهره برداری آبزیان

2

2

2

0

0

0

0

0

0

3

0

0

0

3

2

 

 

آزمون دانشگاه آزاد:
دروس آزمون شامل موارد زیر می باشد:

کد رشته امتحانی
5200

رشته امتحانی

مواد امتحانی و ضرایب به ترتیب دروس در هر گرایش (از راست به چپ)

مجموعه 2 کشاورزی

1-زبان تخصصی 2- آمار و احتمال 3- هیدروبیولوژی، تمثیر و پرورش ماهیان گرم آبی، میکروبیولوژی فراورده‌های شیلات 4- تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی، ماهی‌شناسی، اصول و روشهای نگهداری محصولات شیلات

50567

مهندسی منابع طبیعی تکثیر و پرورش آبزیان

2

1

4

4

 

 

 

نکته 1:مجموع زمان در نظر گرفته شده برای 300 سوال کنکور سراسری 150دقیقه می باشد.(زمان هر تست 30 ثانیه)
نکته2:مجموع زمان در نظر گرفته شد برای90 سوال کنکور آزاد150دقیقه می باشد. (زمان هر تست 130 ثانیه)

 

آزمون ارشد و کلیات:
در آزمون کارشناسی ارشد شیلات دانشگاههای سراسری مجموع زمان در نظر گرفته شده برای سوالات عمومی و تخصصی150 دقیقه است.علاوه بر تعدد منابع و حضور موسسات آماده سازی منابع برای آزمون کارشناسی ارشد، عمدتاً مشاهده می شود که بیشتر موسسات به نوعی از روش خلاصه سازی منابع مرجع رشته استفاده می کنند با توجه به اینکه معمولا سرفصلهای خلاصه شده تنها برای دوره و جمع بندی (پایان مطالعه یا دوره طلایی) مناسب است و یا برای داوطلبانی مناسب است که از معلومات تخصصی کافی در رشته برخوردارند، جزوات مزبور که در غالب بسته های آموزشی ارائه می شود، داوطلب را در رسیدن به اهداف دروس چندان یاری نخواهد نمود. از این رو سنجش تکمیلی امیرکبیر مجموعه ای متشکل از جزوات دانشگاهی دانشگاههای معتبر، جزوات خلاصه برداری شده از منابع اصلی، سی دهای چندرسانه ای آموزشی شامل دروس اصلی را به داوطلبان پیشنهاد می کند.

 

زبان عمومی و تخصصی:
زبان از جمله درس‌های مهمی به حساب می آید که با توجه به مقتضیات آموزشی در ایران، اکثر دانشجویان دارای ضعف های عمده در این درس می باشند. سیاست سازمان سنجش و آموزش کشور از سال 1380 بدین گونه است که در طراحی سوالات زبان برای آزمون ارشد، گرایش به سمت زبان عمومی سوق پیدا کرده، اعم از دستور زبان، لغت و درک مطلب که به شکلهای متفاوتی ارائه می‌گردد. آنچه که به عنوان درک مطلب ارائه می‌شود برگرفته از متون مهندسی شیلات است که حدود 15 سوال را به خود اختصاص می دهد و با اندکی تبحر و تجربه در ترجمه، براحتی می توان به این سوالات که به صورت درک مطلب ارایه شده اند پاسخ داد.
توجه داشته باشید می توان بدون داشتن دانش تخصصی در زمینه علوم شیلات یا دانستن نکاتی که متن ارائه می‌نماید،فقط بواسطه ترجمه که لازمه آن دانستن تعدادی از لغات تخصصی ضروری و تعدادی از افعال عمومی که با تکرار فراوان می توان به حافظه سپرد و پاسخ داد.البته نباید نادیده گرفت که دانش تخصصی کاملاً ضروری است، اما یکی از راه حلهای مد نظر و خوب برای زبان همین است. افزایش دایره لغات و قدرت ترجمه.البته برای این مهم یعنی افزایش دانش ترجمه سنجش تکمیلی امیرکبیر جزوه ای را به نام فن و متدهای ترجمه ارائه کرده است که براحتی نیاز داوطلبان را در مقاطع عالی و تکمیلی برآورده می کند.
از آنجا که متون درسی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری اکثراً به زبان انگلیسی می باشد،افزایش توان درک زبان خارجی به صورت عمومی و تخصصی از لازمه های لاینفک برای دانشجویان پذیرفته شده می باشد.از آنجا که بیشتر دانشجویان رشته علوم شیلاتی در این درس ضعیف اند و فقط تعداد معدودی اند که روی این درس در آزمون ارشد کار می کنند،برای اینکه از قافله رقابت عقب نیافتید با برنامه ای که ارایه می شود،می توانید به امید خدا مشکلات را حل و از مدعیان این درس شوید.
مهم نیست که شما در این درس ضعیف هستند با تلاش به راحتی می توانید به میزان مطلوبی با توجه به سطح معلومات قبلی و اکتسابی پس از اجرای برنامه برسید.توجه شود اگر بتوانید در این درس، درصد بالائی بزنید،با توجه به اینکه اکثر داوطلبان این درس را کمتر مورد توجه قرار می دهند انحراف معیار ایجاد شده و باعث می‌شود داوطلب رتبه خوبی کسب کند.

 

ساختار زبان عمومی و تخصصی در آزمون
در آزمون سراسری 30 سوال از زبان می آید. 15سوال به صورت مطلقاً از بخش عمومی شامل لغت،دستور زبان و درک مطلب با بارم بندی زیر:4 تست دستور زبان، 8 تست لغت و 3 تست از یک متن عمومی که برخی مواقع لغت را در بردارد گاهی اوقات دستور زبان و 15 سوال تخصصی از درک مطلب برگرفته از متون تخصصی علوم شیلاتی طرح می گردد.

 

منابع مناسب برای زبان عمومی
برای آزمون کارشناسی ارشد علوم شیلاتی،موارد زیر پیشنهاد می شود و عمده تاکید ما در برنامه ریزی بر محور فراگیری و افزایش دایره لغات است.در واقع فرآیند یادگیری زبان در عمل چیزی فراتر از یک دوره 6 ماهه طول می کشد و اگر داوطلب تمام زمان خود را نیز معطوف به این درس نماید باز هم بعید به نظر می رسد که بتوان آن را به صورت کامل پاسخ گفت. با این اوصاف تمرکز روی بخش لغات به شما کمک خواهد نمود تا سوالات مربوط به لغات در بخش عمومی را پاسخ دهید و با دیدی مسلط و جامع به ترجمه متون تخصصی بپردازید.
برای داوطلبان تمام سطوح (طلائی، نقره ای و برنزی) پیشنهاد می کنیم در خصوص فراگیری لغت اهتمام ورزند که این خود در دوره پس از قبولی نیز بسیار کمک خواهد نمود. با این ترتیب برای بخش عمومی منبع آموزشی زیر پیشنهاد می شود.
1-زبان عمومی تحصیلات تکمیلی سنجش تکمیلی امیرکبیر که در آن تمام 504 لغت ضروری + 101 لغت اضافی را به علاوه گرامر کامل تا سطح عالی (تافل) ارائه می گردد.در ضمن در کناره جزوه زبان عمومی فلش کارت لغت کاربردی (504 لغت) نیز ارائه می‌گردد.
نکته:یک راه ساده برای فراگیری لغات بیشتر در مدت زمان کم یا در فرصت های استراحت که می توان از آن بهره برد،رجوع به فرهنگ‌های لغت جیبی است.اگر بتوانید یک نمونه از این فرهنگ های لغات تهیه کنید و همیشه در کنار خود داشته باشید، تمرین چشمی روی لغات در فراگیری به شما بسیار کمک خواهد کرد.

 


سرفصلهای شورایعالی برنامه ریزی زبان عمومی
زمان ها Tenses
مجهول Passive
الگوهای فعل Verbal
جملات سببی Causatives
واژگان – فعل Verbs – Voc
درک متن Reading Comprehension
جمله واره صفتی Adjective Clauses
جمله واره اسمی Noun Clauses
جمله واره قیدی Adverb Clauses
واژگان – صفت Adjectives – Voc
وجه التزامی Subjunctives
درک متن Reading Comprehension
افعال کمکی Modals
جملات شرطی Conditionals
جملات غیرواقعی Unreal Past
اسم قابل و غیرقابل شمارش Count/ non- Count
واژگان – اسم Nouns – Voc
درک متن Reading Comprehension
موافقت فاعل با فعل Subject Verb Agreement
کلمات ربطی Sentence connectors
جابجایی فعل و فاعل Inversion
افعال دو کلمه ای Two –word Verbs
واژگان – قید Adverb – Voc
درک متن Reading Comprehension

 

زبان تخصصی
زبان تخصصی سنجش تکمیلی امیرکبیر که در آن سعی شده تمام لغات مورد نیاز ارائه گردد.

 

نکات تکمیلی در بررسی زبان
در بررسی درس زبان موارد کلی زیر پیشنهاد می شود.
- سعی کنید برنامه ای ثابت را در دستور کار قرار دهید. در برنامه پیشنهادی این مورد گنجانده شده است. به عنوان مثال هر روز در یک ساعت خاص فرضاً یک ساعت به ترجمه و حفظ لغت تخصیص دهید.
- بهتر است در هنگام مطالعه از برگه هایی کوچک برای نوشتن لغات مهم و ترجمه آن بهره ببرید. فرضاً در هر برگ 10 لغت را بهمراه ترجمه یادداشت کنید و در زمانهای آزاد بصورت چشمی موارد را مرور کنید.
- یکی از مشکلات بر سر راه تان در فراگیری و تسلط مقدماتی به ترجمه، بحث فراریت لغات است. در اوایل کار به کندی پیش خواهد رفت. بهتر است در چنین موارد کار ترجمه را رها نکنید حداقل تا یک ماه دیگر اگر بر اساس این برنامه پیش بروید، دانش و مهارت شما افزوده خواهد شد و در ضمن زبان به یک تفریح در دوره مطالعه برای شما تبدیل خواهد شد.
- سعی کنید لغات را هر هفته مرور کنید. استفاده از برگه های یادداشت شده بسیار موثر است.
- بهترین زمان برای مطالعه زبان هر شب قبل از خواب است. فرضاً 45 دقیقه الی 1 ساعت قبل از زمان استراحت شبانگاهی.
- از آنجا که فراگیری دستور زبان از دردسرهای خاصی برخوردار است، بهتر است داوطلبانی که در گروه نقره ای و برنزی قرار دارند به بخش لغات بیتشر تمرکز کنند تا دستور زبان. عملاً پاسخگویی بخش دستوری نیز ، دشواری های خاص خود را به همراه خواهد داشت.

 

ماهی شناسی عمومی و سیستماتیک
درس ماهی شناسی عمومی و سیستماتیک در آزمون کارشناسی ارشد سال 91 شامل 30 تست بوده و داراي ضريب (2) مي‌باشد .
این درس شامل دو بخش ماهی شناسی عمومی است که به بررسی کلیات ماهی ها (اعم از آناتومی و فیزیولوژی)و بخش سیستماتیک که به بررسی سیستمیک ماهی ها در جنس،گونه و رده های مختلف می‌پردازد.
سرفصل آن بصورت زیر است:
- فصل اول مارماهیان دهان گرد و هاگ فیش ها ، فصل دوم ماهیان غضروفی و شمیراها ، فصل سوم پره بالگان
فصل چهارم شعاع بالگان،فصل پنجم مارماهیان استخوانی،فصل ششم
شگ ماهیان،فصل هفتم اوستاریوفیزی،فصل هشتم آزادماهی شکلان و اردک ماهیان،فصل نهم کاریچون ماهیان و فانوس ماهیان،فصل دهم روغن ماهیان،قورباغه ماهیان و صیاد ماهیان،فصل یازدهم آترینومورفا،فصل دوازدهم دودی ماهیان،فصل سیزدهم سه خاره ماهی شکلان،فصل چهاردهم عقرب ماهی شکلان،فصل پانزدهم سوف ماهی شکلان ، فصل شانزدهم کفشک ماهی شکلان،فصل هفدهم ماهیان بادکنکی و خورشید ماهیان.
کتاب ماهی شناسی 1و2،دکتر ستاری،دانشگاه گیلان،ماهی شناسی سیستماتیک، مهندس قرایی،دانشگاه علوم دریایی زابل،ماهی شناسی عمومی-مهندس قرایی،دانشگاه علوم دریایی زابل،ماهی شناسی عمومی،دکتر غلامحسین وثوقی،ماهی شناسی سیستماتیک،دکتر بابا مخیر،دانشگاه تهران،ماهی شناسی عمومی،دکتر شعبانی،دانشگاه گرگان و ماهی شناسی سیستماتیک،دکتر کشاورز،دانشگاه گرگان از کتب مرجع براي درس ماهی شناسی عمومی و سیستماتیک دوره کارشناسي مي‌باشد،اما این منابع حجیم بوده که بسياري از دانشجويان از خواندن آن خودداري مي‌کنند بنابراين موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر اقدام به تأليف جزوه ماهی شناسی عمومی و سیستماتیک نموده است که در تاليف اين جزوه سعي شده تمام سرفصل‌هاي مربوط به اين درس در کنکور در قالب يک کتاب جامع و کامل آورده شود تا نيازي به استفاده از منابع ديگر نباشد.
همچنين در جزوه ماهی شناسی عمومی و سیستماتیک سعي شده از هر مبحث تست آورده شود تا درک و اهميت بهتر مطلب براي داوطلبان روشن گردد.در پايان هر فصل نيز آزمون جامع بر اساس تعداد سوال‌هاي اختصاص يافته از آن فصل در آزمون کارشناسی ارشد آورده شده است.همچنين پاسخ تشريحي به تمام سوالات کنکور سراسري در اين کتاب از ويژگي‌هاي قابل توجه مي‌باشد.

 

تکثیر و پرورش ماهی
درس تکثیر و پرورش ماهی در رشته شیلات در کنکور کارشناسی ارشد سال 91 شامل 20 تست بوده و داراي ضريب (2) مي‌باشد.در ميان ساير دروس در آزمون کارشناسي ارشد اين رشته،درس تکثیر و پرورش ماهی نياز به زمان بيشتري براي پاسخ گويي به تست‌ها دارد سرعت عمل و تسلط بر روي اين درس نسبت به ساير دروس از اهميت بيشتري برخوردار است.
مطالعه منابعی مانند تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی دکتر عمادی، و تکثیر و پرورش ماهیان سردابی دکتر تیزکار به داوطلبان توصيه مي شود. با توجه به متنوع بودن هر يک از کتاب هاي مرجع و کامل نبودن کتاب هاي کنکور در حال حاضر،در جزوه تکثیر و پرورش ماهی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر سعي شده مجموعه اي کامل از کتب بالا باشد و با آوردن نمونه تست هاي حل شده اشکالات داوطلبان را در سر فصل‌هاي مختلف اين درس بر طرف سازد. علاوه بر ويژگيهاي فوق ارائه پاسخ تشريحي به تمام سئوالات دانشگاه دولتي و آزاد سال‌هاي گذشته، اين جزوه را در بين جزوات ديگر در اين زمينه کاملاً متمايز کرده است.



اکولوژی دریاها
مفاهیم این درس در مقطع کارشناسی در دو درس با عنوان اکولوژی عمومی و اکولوژی دریا ارايه می‌گردد.این درس از دروس دشوار برای اکثر دانشجویان می‌باشد و درک عمیق از مفاهیم و مسائل این درس برای پاسخ به سوالات آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی دوره کارشناسی ارشد سازمان سنجش آموزش کشور رشته مهندسی شیلات گرایش بوم شناسی آبزیان ضروری است. این درس در آزمون سراسری سال 91 شامل 20 تست بوده و ضريب آن 3 مي‌باشد.مباحث اين درس شامل تشریح محیط زنده آبی و انواع میکروارگانیزمهای ساکن در آبهاست که برای تسلط به مفاهیم این درس مطالعه کتاب‌های ذیل ضروری است:
1ـ اکولوژی دریا،بنایی و رعیت پیشه،انتشارات نقش مهر.
2ـ اکولوژِی دریا،شهرام شرفی،انتشارات مه تا.
انتشارات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر جزوه ای تأليف نموده است كه تمامي مطالب و سرفصل‌هاي اين درس را با بياني ساده و قابل فهم مطرح كرده است همچنين در اين جزوه تمامي تست‌هاي کارشناسی ارشد سراسري و آزاد سال‌هاي گذشته با پاسخ تشريحي گنجانده شده است.

 

تکثیر وپرورش آبزیان
این درس در آزمون سراسری سال 91 شامل 20 تست بوده و ضريب آن 2 مي‌باشد که مختص گرایش تکثیر و پرورش آبزیان می باشد.مباحث اين درس شامل تکثیر و پرورش میگو و سایر آبزیان است دانشجویی که قصد پاسخگویی به سوالات این درس در کنکور کارشناسی ارشد را دارد،باید به بهترین نحو به مفاهیم این دروس،مسلط باشد.برای تسلط به مفاهیم این درس مطالعه کتاب‌های ذیل ضروری است:
جزوه موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر تمامي مطالب مهم اين منابع را گردآوري كرده و تست‌ها و مثال‌هاي موجود همراه با پاسخ تشريحي سبب ارزيابي دانشجو مي‌شود و همچنين قراردادن سئوالات سال های گذشته كنكورهاي سراسري و آزاد دانشجو را با سئوالات اين درس آشنا مي‌كند.

 

اصول تکثیر و پرورش ماهی
مفاهیم این درس در مقطع کارشناسی در درسی با عنوان اصول تکثیر ماهی و اصول پرورش ماهی ارايه می‌گردد و از دروس بسیار مهم گرایش فراوری محصولات شیلاتی و بوم شناسی آبزیان است. این درس در آزمون کارشناسی ارشد سال 91 شامل 20 تست بوده و ضريب آن 2 مي‌باشد.
موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر جزوه ای را تأليف نموده است كه تمامي مطالب مهم و كنكوري طبق سرفصل دانشگاه را به صورت يكجا گردآوري كرده و با بياني روان و ساده توضيح داده است كه دانشجو با هر سطح علمي با مطالعه درسنامه آن مي‌تواند بر اين درس مسلط شود.همچنين تست‌ها و مثال‌هاي موجود كمك زيادي براي فهم بهتر مطلب مي‌كند.

 


شیمی فراورده های شیلاتی
این درس در آزمون سراسری سال 91 شامل 20 تست بوده و ضريب آن برای گرایش فراوری محصولات شیلاتی 3 مي‌باشد.مباحث اين درس شامل مطالعه و بررسی شیمی و ترکیبات شیمیایی فراورده های آبزیان و شیلاتی می باشد.
جزوه شیمی فراورده های شیلاتی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر تمامي مطالب مهم راجع به درس شیمی فراورده های شیلاتی را گردآوري كرده و تست‌ها و مثال‌هاي موجود همراه با پاسخ تشريحي سبب ارزيابي دانشجو مي‌شود و همچنين قراردادن سئوالات سال های گذشته كنكورهاي سراسري و آزاد دانشجو را با سئوالات اين درس آشنا مي‌كند.

 

اصول روش های صید آبزیان
درس اصول روش های صید آبزیان در کنکور کارشناسی ارشد سال 91، شامل 20 سوال بوده و ضریب آن 3 مي‌باشد که مختص گرایش صید و بهره برداری آبزیان است. براي فائق آمدن بر سؤالات اين درس مي توان از کتاب اصول صید دکتر اسداللهی استفاده نمود.با توجه به گستردگي اين درس و همچنين ممكن است در دانشگاه تمامي سرفصل‌هاي لازم تدريس نشده باشد بنابراین بهتر است جزوه ای جامع و کاربردی تأليف شود و موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر به تأليف اين جزوه كه سؤال‌های 2 سال گذشته آزمون کارشناسی ارشد به همراه پاسخ‌های تشریحی مي‌باشد نموده است و همچنين به بيان ساده تمامي مطالب مفيد و كنكوري منابع ذكر شده را توضيح مي‌دهد كه براي داوطلب مي‌تواند بسيار مفيد باشد.

 

لیمنولوژی
علم مطالعه آبهای داخل خشکی (دریاچه‌ها و برکه‌ها و ...) را لیمنولوژی (Limnology) گویند. در این رابطه خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی ، و بیولوژیکی آب توده‌های آب موجود در داخل خشکیها مورد مطالعه قرار می‌گیرد.
درس مذکور در کنکور کارشناسی ارشد سال 91،شامل 20 سوال بوده و ضریب آن 3 مي‌باشد که مختص گرایش تکثیر و پرورش آبزیان است.
جزوه لیمنولوژی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر تمامي مطالب مهم راجع به درس مذکور را گردآوري كرده و تست‌ها و مثال‌هاي موجود همراه با پاسخ تشريحي سبب ارزيابي دانشجو مي‌شود و همچنين قراردادن سئوالات سال های گذشته كنكورهاي سراسري و آزاد دانشجو را با سئوالات اين درس آشنا مي‌كند.

 

اصول تغذیه آبزیان
درس اصول تغذیه آبزیان در رشته مهندسي شیلات در کنکور سراسري سال 91 در مقطع ارشد،شامل 20 سوال بوده و ضریب آن 2 مي‌باشد و مختص گرایش تکثیر و پرورش آبزیان است.براي مسلط شدن بر سؤالات اين درس مي توان از کتاب علم تغذیه آبزیان دکتر دادگر و همکاران استفاده نمود.انتشارات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر اقدام به تأليف اين كتاب نموده و تمامي مباحث را به صورت كامل و جامع بيان نموده و تست‌ها و مثال‌هايي كه قرار داده است به يادگيري بهتر دانشجو كمك مي‌كند و پاسخ تشريحي اين سئوالات نكات مهم را در ذهن دانشجو تداعي مي‌نمايد.



هیدروبیولوژی عمومی
مطالعه آبهای زیرزمینی به خصوص از نظر بیولوژیکی بسیار مشکل می باشد زیرا مکانهای کمی وجود دارند که می توان این منطقه زیست محیطی را مورد مطالعه وبررسی قرار داد.مثلاً چشمه ها،غارها،چاه ها و یا محلهایی که بطور مصنوعی به وسیله انسان بوجود آمده است.ولی با وجود این شناسایی نسبتاً زیادی از وضع این محیط و موجودات و ساکنان آن بدست آمده است.
درس مذکور در کنکور کارشناسی ارشد سال 91،شامل 20 سوال بوده و ضریب آن 3 مي‌باشد که مختص گرایش تکثیر و پرورش آبزیان است.
جزوه هیدروبیولوژی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر تمامي مطالب مهم راجع به درس مذکور را گردآوري كرده و تست‌ها و مثال‌هاي موجود همراه با پاسخ تشريحي سبب ارزيابي دانشجو مي‌شود و همچنين قراردادن سئوالات سال های گذشته كنكورهاي سراسري و آزاد دانشجو را با سئوالات اين درس آشنا مي‌كند.

 

پویایی جمعیت و ارزیابی ذخایر آبزیان
این درس مربوط به دو گرایش بوم شناسی و صید و بهره برداری است که دارای ضریب 2 است و در آزمون سال 91 دارای 20 سوال می باشد.
با توجه به عدم وجود منبع کافی فارسی در زمینه این درس، انتشارات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر اقدام به تأليف جزوه پویایی جمعیت نموده و تمامي مباحث را به صورت كامل و جامع بيان نموده و تست‌ها و مثال‌هايي كه قرار داده است به يادگيري بهتر دانشجو كمك مي‌كند و پاسخ تشريحي اين سئوالات نكات مهم را در ذهن دانشجو تداعي مي‌نمايد.

 

اصول فرآوری محصولات شیلاتی
درس اصول فراوری محصولات شیلاتی به ارائه انواع روش های و استانداردهای فراوری محصولات دریایی و شیلاتی می پردازد. استانداردهای مواد غذایی توسط موسسه‌های بین‌المللی مانند FAO و WHO تدوین می‌شوند.
از جمله استانداردهای کدکس، Codex Alimentarious Commission است که توسط کمیته مشترک FAO/ WHO تدوین می‌شود و شامل استاندارد ویژگی‌ها، آیین کار و یا به عبارت بهتر آیین بهداشتی شرایط کار و دستورالعمل‌های مربوط به آنها است.
درس مذکور در کنکور کارشناسی ارشد سال 91، شامل 15 سوال بوده و ضریب آن 3 مي‌باشد که مختص گرایش فراوری است. جزوه اصول فراوری محصولات شیلاتی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر تمامي مطالب مهم راجع به درس مذکور را گردآوري كرده و تست‌ها و مثال‌هاي موجود همراه با پاسخ تشريحي سبب ارزيابي دانشجو مي‌شود.

 

میکروبیولوژی فراورده های شیلاتی
این درس به مطالعه انواع باکتری ها، قارچ ها و مخمرهای مرتبط با محصولات و فراورده های شیلاتی می پردازد.مربوط به گرایش فراوری محصولات شیلاتی و دارای ضریب3 بوده که در آزمون سال 91 تعداد 20 سوال از آن مطرح گردیده است.
جزوه میکروبیولوژی محصولات شیلاتی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر تمامي مطالب مهم راجع به درس مذکور را گردآوري كرده و تست‌ها و مثال‌هاي موجود همراه با پاسخ تشريحي سبب ارزيابي دانشجو مي‌شود



شناسایی آلات و ادوات صید
درس شناسایی آلات و ادوات صید در رشته مهندسي شیلات در کنکور کارشناسی ارشد سراسري سال 91،شامل 15 سوال بوده و ضریب آن 2 و يكي از دروس مهم گرایش صید و بهره برداری مي‌باشد.با توجه به پراكندگي و توزيع منابع اين درس موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر اين جزوه را ارايه كرده و تمامي مطالب مربوط به اين درس را به صورت ساده و روان توضيح داده است و مثال‌ها و تست‌هاي سال‌هاي گذشته تثبيت مطالب در ذهن دانشجو مي‌شود.

 

آمار و احتمالات
این درس از دروس نسبتا دشوار برای اکثر دانشجویان می‌باشد و درک عمیق از مفاهیم و مسائل این درس برای پاسخ به سوالات آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی دوره کارشناسی ارشد سازمان سنجش آموزش کشور رشته مهندسی کشاورزی ـ گرایش زراعت و اصلاح نباتات ضروری است. این درس تنها برای گرایش اصلاح نباتات دارای ضریب 2و برای سه گرایش دیگر فاقد ضریب است.این درس در آزمون سراسری سال 91 شامل 25 تست بوده است.مباحث اين درس شامل تعريف و اصطلاحات آمار، توزيع فراواني،‌شاخص‌ها،احتمالات،توزيع احتمالي نرمال،‌تئوري‌هاي نمونه‌برداري،قضاوت‌هاي آماري،توزيع نمونه‌هاي كوچك و كای اسكور، رگرسيون و همبستگي مي‌باشد .
برای تسلط به مفاهیم این درس مطالعه کتابهای ذیل ضروری است:
1ـ مفاهیم آمار و احتمالات تالیف دکتر عبدالمجید رضایی
2ـ مقدمه‌ای بر احتمالات و آمار تألیف آل.آلدر و ادوارد بی واسلر ترجمه دکتر عباسعلی زالی و دکتر جعفری شبستری
3ـ آمار و احتمالات کاربردی تألیف دکتر بهمن یزدی صمدی، دکتر پیغمبری و دکتر امیری ادغان
موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر با توجه به اين كه درس آمار مشترك با بسياري از رشته‌ها مي‌باشد اقدام به تأليف اين جزوه نموده است كه به توضيح درس به صورت كاملاً مفهومي و ارايه و حل تست‌ها و سئوالات همراه با پاسخ‌هاي تشريحي كرده است كه اين تست‌ها كمك زيادي براي درك بهتر درسنامه مي‌كنند. همچنين سئوالات مربوط به 10 سال اخير كنكور سراسري و 10 سال اخير دانشگاه آزاد در يك جزوه تحت عناوین تست‌های طبقه بندی شده و خودسنجی گنجانده شده است كه پاسخ تشريحي و سوالات آن مي‌تواند دانشجو را براي كسب درصد بالايي از اين درس كمك نمايد.همچنین در این جزوه از جزوات اساتید دانشگاه تهران، تبریز و اصفهان نیز استفاده گردیده است.

 

 


کلمات کلیدی :
دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , منابع دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , منابع رایگان دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , منابع آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , سوالات كنكور دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , تست های دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , جزوات دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , تست زنی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , کنکور دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , منابع دکترا شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , معرفی رشته دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , تست دکترا شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , جزوات رایگان دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , کلاسهای آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , منابع کلیه گرایش های شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , منابع کنکور دکترا شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,جزوه دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , سوالات دکتری رایگان شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,دانلود تست دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,دانلود جزوه دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دانلود روش تست زنی شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , درصدهای دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , درصد قبولی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,رتبه برای قبولی در دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,روش تست زنی بدون معلومات دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , ثبت نام آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , کارنامه قبولی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , رتبه 1 دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , انتخاب رشته دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , تکمیل ظرفیت دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دانلود رایگان سوالات آزمون های اخیر دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دانلود رایگان کلید سوالات آزمون های اخیر دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دانلود رایگان پاسخنامه تشریحی آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دانلود رایگان منابع آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دریافت رتبه ی آزمون دکتری , جزوات دکترا شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , منابع دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دکتری , دکترا , منابع دکتری93 , منابع دکتری94 , منابع دکتری95 , منابع دکتری96 ,جزوات دکتری دانشگاه تهران شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , جزوات دکتری ,آمادگي آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , آزمون بدون كنكور دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , مشاوره رایگان آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , آزمون مرحله اي دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,دکتری بدون کنکورشیلات-فرآوری محصولات شیلاتی,کلاس‌های کنکور دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,تاریخ کنکور دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,نتایج آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , سرفصل ازمونهاي آزمايشي دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دروس تخصصی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,برنامه آزمون آزمایشی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی سنجش تكميلي , موسسات کنکور تدریس کننده دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , برنامه ریزی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی سنجش تکمیلی , فروش جزوات دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,سرفصل های آزمون آزمایشی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , ثبت نام آزمون هاي آزمايشي دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,آزمون آنلاين دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,آزمون حضوري دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,آزمون اينترنتي دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , زمان اعلام نتايج كنكور دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , زمان توزيع دفترچه ثبت نام آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , کنکورهای آزمایشی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی سنجش تکمیلی , بسته های آموزشی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , مشاوره کنکور آزمایشی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , کنکور آزمایشی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , تدریس خصوصی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , بودجه بندی آزمونهای آمادگی كنكور دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , موسسات برگزار كننده کنکورهای ازمایشی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , ثبت نام آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , زمان آزمون آزمايشي دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,سرفصل دروس آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , سوالات کنکور آزمایشی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , خرید منابع آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , زمان بندی ازمون های ازمایشی دکتری سنجش تکمیلی , برگزاری آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,فروش بسته آموزشی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , سر فصل امتحانات دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , تقسیم بندی ازمون ازمایشی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,هزینه آزمون آزمایشی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دروس تخصصی کنکور دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , قبولي تضميني آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , زمان اجرای آزمون آزمایشی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , مشاوره و برنامه ريزي آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , تاریخ برگزاری آزمونهای آزمایشی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دانلود سؤالات كنكور دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی, بسته آموزشي دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,پك آموزشي دکترا شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,پكيج آموزشي دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دانلود ازمون ازمایشی دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی سنجش تكميلي ,خرید پستی بسته های دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی سنجش تکمیلی, تعداد داوطلبان دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , فروش آزمون و بسته آموزشي دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی سنجش تکمیلی,آزمون آزمايشي رايگان دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,توصيه هاي ويژه براي دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,قبولي دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی بدون كنكور,جزوات تضميني دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,دانلود رايگان جزوات دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی سنجش تكميلي, دانلود رايگان كنكورآزمايشي دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , موسسات برگزاركننده آزمون آمادگي كنكوردکتریشیلات-فرآوری محصولات شیلاتی, مؤسسه آموزش عالی آزد سنجش تکمیلی اميركبير, ضرايب و دروس امتحاني دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,جزوات آزمون دکتری آزاد شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,قبولي دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی دانشگاه آزاد و علوم تحقيقات,جزوات قبولي دکتری وزارت بهداشت,قبولي در آزمون دکتری سراسري شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,قبولي تضميني دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,تكميل ظرفيت كنكور دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,دفترچه راهنماي ثبت نام آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,دانشگاه بدون كنكور دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,دانشگاه مجازي براي پذيرش بدون كنكور دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,جزوات دست دوم دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,برنامه ريزي و مشاوره رتبه 1 دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,كارنامه مرحله 1 دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , كارنامه مرحله دوم دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,انتخاب رشته دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,مصاحبه آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,بورسيه دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,قبولي دکتری شبانه شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,قبولي آزمون دکتری پرديس بين الملل ,قبولي دکتری دانشگاه پولي,جزوات آپديت شده دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,قبولي با سهميه در ازمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,قبولي با سهميه استعداد هاي درخشان دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,آموزش تكميلي آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی با سنجش اميركبير,سنجش تكميلي آزمون دکتری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی با سنجش اميركبير, دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , منابع دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , منابع رایگان دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , منابع آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , سوالات كنكور دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , تست های دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , جزوات دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , تست زنی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , کنکور دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , منابع دکترا سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , معرفی رشته دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , تست دکترا سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , جزوات رایگان دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , کلاسهای آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , منابع کلیه گرایش های شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , منابع کنکور دکترا سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,جزوه دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , سوالات دکتری سراسری رایگان شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,دانلود تست دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,دانلود جزوه دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دانلود روش تست زنی شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , درصدهای دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , درصد قبولی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,رتبه برای قبولی در دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,روش تست زنی بدون معلومات دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , ثبت نام آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , کارنامه قبولی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , رتبه 1 دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , انتخاب رشته دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , تکمیل ظرفیت دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دانلود رایگان سوالات آزمون های اخیر دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دانلود رایگان کلید سوالات آزمون های اخیر دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دانلود رایگان پاسخنامه تشریحی آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دانلود رایگان منابع آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دریافت رتبه ی آزمون دکتری سراسری , جزوات دکترا سراسری , منابع دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دکتری سراسری , دکترا سراسری , منابع دکتری سراسری93 , منابع دکتری سراسری94 , منابع دکتری سراسری95 , منابع دکتری سراسری96 ,جزوات دکتری سراسری دانشگاه تهران شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , جزوات دکتری سراسری ,آمادگي آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , آزمون بدون كنكور دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , مشاوره رایگان آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,آزمون مرحله اي دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,دکتری سراسری بدون کنکورشیلات-فرآوری محصولات شیلاتی,کلاسهای کنکور دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,تاریخ کنکور دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,نتایج آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , سرفصل ازمونهاي آزمايشي دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دروس تخصصی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,برنامه آزمون آزمایشی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی سنجش تكميلي , موسسات کنکور تدریس کننده دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , برنامه ریزی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی سنجش تکمیلی , فروش جزوات دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,سرفصل های آزمون آزمایشی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , ثبت نام آزمون هاي آزمايشي دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,آزمون آنلاين دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,آزمون حضوري دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,آزمون اينترنتي دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,زمان اعلام نتايج كنكور دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,زمان توزيع دفترچه ثبت نام آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , کنکورهای آزمایشی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی سنجش تکمیلی , بسته های آموزشی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , مشاوره کنکور آزمایشی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , کنکور آزمایشی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , تدریس خصوصی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , بودجه بندی آزمونهای آمادگی كنكور دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , موسسات برگزار كننده کنکورهای ازمایشی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , ثبت نام آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , زمان آزمون آزمايشي دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,سرفصل دروس آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , سوالات کنکور آزمایشی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , خرید منابع آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , زمان بندی ازمون های ازمایشی دکتری سراسری سنجش تکمیلی , برگزاری آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,فروش بسته آموزشی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , سر فصل امتحانات دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , تقسیم بندی ازمون ازمایشی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,هزینه آزمون آزمایشی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دروس تخصصی کنکور دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , قبولي تضميني آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , زمان اجرای آزمون آزمایشی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , مشاوره و برنامه ريزي آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , تاریخ برگزاری آزمونهای آزمایشی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دانلود سؤالات كنكور دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی, بسته آموزشي دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,پك آموزشي دکترا سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,پكيج آموزشي دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , دانلود ازمون ازمایشی دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی سنجش تكميلي ,خرید پستی بسته های دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی سنجش تکمیلی, تعداد داوطلبان دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , فروش آزمون و بسته آموزشي دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی سنجش تکمیلی,آزمون آزمايشي رايگان دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,توصيه هاي ويژه براي دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,قبولي دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی بدون كنكور,جزوات تضميني دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,دانلود رايگان جزوات دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی سنجش تكميلي, دانلود رايگان كنكورآزمايشي دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , موسسات برگزاركننده آزمون آمادگي كنكوردکتری سراسریشیلات-فرآوری محصولات شیلاتی, مؤسسه آموزش عالی آزد سنجش تکمیلی اميركبير, ضرايب و دروس امتحاني دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,جزوات آزمون دکتری سراسری آزاد شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,قبولي دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی دانشگاه آزاد و علوم تحقيقات,جزوات قبولي دکتری سراسری وزارت بهداشت,قبولي در آزمون دکتری سراسری سراسري شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,قبولي تضميني دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,تكميل ظرفيت كنكور دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,دفترچه راهنماي ثبت نام آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,دانشگاه بدون كنكور دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,دانشگاه مجازي براي پذيرش بدون كنكور دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,جزوات دست دوم دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,برنامه ريزي و مشاوره رتبه 1 دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,كارنامه مرحله 1 دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی , كارنامه مرحله دوم دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,انتخاب رشته دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,مصاحبه آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,بورسيه دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,قبولي دکتری سراسری شبانه شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,قبولي آزمون دکتری سراسری پرديس بين الملل ,قبولي دکتری سراسری دانشگاه پولي,جزوات آپديت شده دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,قبولي با سهميه در ازمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,قبولي با سهميه استعداد هاي درخشان دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی ,آموزش تكميلي آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی با سنجش اميركبير,سنجش تكميلي آزمون دکتری سراسری شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی با سنجش اميركبير

logo-samandehi
cool hit counter
تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران میباشد.